FÅ OFFERt

Vinrum i glas

Med fokus på estetik och funktion erbjuder vi tillsammans med Wineandbarrels ett helhetskoncept, som inkluderar alltifrån ett inglasat vinrum, till matchande vinförvaring och praktiska kylsystem. Vi hjälper dig förverkliga drömmen om ett eget vinrum med många goda råd längs vägen. 

vinrum_glas

Allt som behövs till ett inglasat vinrum

Det moderna vinrummet i glas har tilldelats en mer central plats i våra hem, med en design som oftast kompletterar den övriga heminredningen. Oavsett om du önskar att förvara dina vinflaskor i klassiska träställ, eller något mer industriellt, så hjälper den industriella glasväggen till att fronta din vinsamling på bästa sätt. Valen är många när det kommer till att utforma ett eget vinrum i glas, men med vår expertis tillsammans med Wineandbarrels hjälper vi dig hela vägen från designstadiet, till färdigställandet av ett komplett vinrum.

Glasväggar anpassade för vinrum

Minimal och Line I SLIM är våra populäraste modeller när de kommer till glasväggar för vinrum. Dessa modeller har en mer minimalistisk design som ramar in vinrummet på ett stilrent sätt. En modell av glasvägg med mindre spröjs kan även vara passande just för att de inte tar uppmärksamheten från den övriga vinrumsinredningen.
Till våra glasväggar kan du beställa till ett UV-skyddande glas som ser till att din vinsamling skyddas från skadlig UV-strålning som annars kan riskera att förstöra din vinsamling.

få offert
vinrum i glas
bygga-vinrum-glas

Industriellt vinrum eller klassiskt trä?

Det klassiska vinrummet förknippas ofta med materialet trä, men på senare tid har den mer industriella stilen tagit över allt mer. Kombinationen av dessa material, stål och trä, passar däremot väldigt bra ihop så var därför inte rädd för att skapa kontraster i ditt vinrum.

Vi hjälper dig gärna med att inreda ditt vinrum i glas och tillsammans med Wineandbarrels kan vi erbjuda högkvalitativa vinställ, vintunnor och övrig vinrumsinredning som är närtillverkat i Europa. Givetvis kan vi även erbjuda olika typer av vinkylar och kylsystem för vinrum, helt anpassat efter just dina behov. Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning och prisförslag.


Frågor om vinrum? Kontakta oss här!

    Ladda upp bilder eller ritningar (frivilligt)
    Få offert