Stolt Smide & Design

SAMARBETA MED OSS

Tillsammans skapar vi framtidens smideshantverk

EXKLUSIVA GLASPARTIER

Räkna med oss i era projekt

Vill du också vara med och skapa framtidens smideshantverk? Sedan starten 2016 har vi samarbetat med branschledande aktörer inom arkitektur, design och huskonstruktion. Vår vision har hela tiden varit att modernisera smidesbranschen och skapa produkter som lever genom generationer. Vi söker därför ständigt efter nya samarbetspartners som vill vara med på vår resa. Kanske är det ni? Här nedan vill vi inspirera med några av våra projekt som vi är extra stolta över och som blivit möjliga tack vare våra fina samarbeten.

partners

GLASPARTIER FÖR

Privata hem & offentliga miljöer

Samarbeta med oss

UNIKT HANTVERK ANPASSAT EFTER ERA ÖNSKEMÅL

Våra smidesprodukter tillverkas för hand i vår egen smidesverkstad vilket öppnar upp för oändliga möjligheter när det kommer till design, färg och funktion. Vi utvecklar därför ständigt våra produkter tillsammans med nära samarbetspartners.

VI TAR ANSVAR HELA VÄGEN

Från idéstadiet till ett färdigmonterat hantverk är vi med er. Detta för att vi ska kunna kvalitetssäkra våra produkter och följa upp alla processer längs vägen. I de fall ni väljer att anlita egna montörer bistår vi givetvis med all nödvändig information.

frubohlin-office
intressanta_hus-logo
mw_interior_design-logo
wineandbarrels-logo
at-studio-logo
fru_bohlin_logo
sofine-design.logo
blooc_logo
birch_and_wood-logo
era-rum-logo
covet-logo
dekå-entreprenad
frontapply_logo
paulak-bygg-ab
brittfurn-logo
logo_partner