FÅ OFFERt

Glasväggar till kontor

En glasvägg till kontoret bevarar känslan av en öppen planlösning samtidigt som ni tar tillvara på både ljusinsläpp och utrymme. Alla våra glasväggar för kontorsmiljöer är handtillverkade i en gedigen stålkonstruktion med både ljuddämpande- och avskärmande glas. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för en trivsam arbetsmiljö.

glasvägg_kontor

Avgränsa kontoret med en glasvägg

Ett vanligt problem med de öppna kontorslandskapen är den höga ljudnivån, samt bristen på mötesrum. Detta är något som enkelt går att lösa med hjälp av en glasvägg anpassad för just kontorsmiljöer. Fördelen med att sätta upp en glasvägg på kontoret är att ni enkelt kan skapa nya rum utan att gå miste om vare sig utrymme eller ljusinsläpp. Våra glasväggar för kontor är handtillverkade i Stockholm i en gedigen stålkonstruktion som går att utforma i varierande modeller, med lika många variationer av glas.

glasvägg-till-kontor

Ljudisolerade glasväggar till mötesrummet

Det säkerhetsglas som levereras med våra glasväggar är 6 mm och håller ett ljudvärde på 32 db, vilket oftast är tillräckligt ljudisolerade för de flesta kontor. Önskas mer ljuddämpning än så finns ett tillvalsglas på 8,7 mm som håller ett ljudvärde upp till 37 db.

För ökad avskildhet erbjuder vi även en mängd olika glas som både skapar avskärmning och en effektfull detalj till ert kontor. Välj bland annat mellan gråtonade glas, linjerade- och spegelglas.

Från idé till en monterad glasvägg

Vi erbjuder en helhetslösning där vi hjälper er med alltifrån idé och rådgivning, till måttagning och montering. Alla kontorsmiljöer ser olika ut och därför tillverkar vi våra glasväggar helt efter era önskemål och mått.

Det första steget är att välja vilken modell ni vill ha på er glasvägg till kontoret, samt antal dörrar och eventuella tillval. Därefter tas kontrollmått innan tillverkningsprocessen påbörjas. När allt är klart för montering blir ni kontaktade för tidsbokning. 
Vill ni själva stå för måttagning och montering dras ett procentuellt belopp av beroende på produktens storlek.

glasvägg-kontor

Mer inspiration

Mer om våra glasväggar
Skärma av kontoret med en skiljevägg
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

petter gyllemalm
petter gyllemalm
2022-05-17
Verifierad
Dunder nöjd ! Extremt service inriktade och väldigt trevliga. Har redan kommit på lite fler projekt:)
Elnta Meragia
Elnta Meragia
2022-03-25
Verifierad
We are super happy with the end result. We asked from the company to help us close one open space we had in our home to make it an office room. The process went smoothly well. The team took the dimensions, they brought the materials and they put the glass in place within a few working hours. Super quick and well done job. I highly recommend Stolt Smide & Design to anyone looking to separate a space in their home 🙂
tim broberg
tim broberg
2022-03-14
Verifierad
Wow! Så nöjd med allt. Detta är proffs och de kan verkligen sina glasväggar och att ta hand om sina kunder. Ifall ni funderar på en glasvägg använd er av Stolt Smide. Mvh Tim
Cesar Sierra
Cesar Sierra
2022-03-09
Verifierad
Prima service från första mötet till slutmontering. Men framför allt så levererar dem en produkt som luktar kvalitet. Hela min familj är supernöjda med glasväggen. Den blir ett lyft för hela hemmet. Jag kan varmt rekommera Stolt Smide & Design.
Lotta Bergman
Lotta Bergman
2022-02-22
Verifierad
Gediget och mäktigt. Känner mig som en drottning när jag slår upp våra dörrar i vår glasvägg. Valde modell Minimal, helt utan spröjsar, för att den passade bra i vår moderna lägenhet, men liknande fönster. Det blev mer effektfullt än jag vågat hoppas, fyra långsmala glaspartier inramade med svart stål. Kontakten med Stolt, från beställning, vi uppmätning, till montörernas snabba jobb, var enkel och smärtfri. Så nöjd med vår vägg som gör att vi kan njuta av våra två rum, kök och vardagsrum, utan att störas, men behålla lägenhetens genomgående ljus.
Anna Hoppers
Anna Hoppers
2022-02-08
Verifierad
Så oerhört nöjd med både bemötandet och slutresultatet! Rekommenderar varmt företaget ✨
Elin Sikell-Lundin
Elin Sikell-Lundin
2022-01-28
Verifierad
Supernöjda med vår vinkyl under trappen. Även superproffsiga hantverkare som kom ut innan och gjorde mätningar samt installationen. Kan varmt rekommendera!
Alexander Tennström
Alexander Tennström
2022-01-16
Verifierad
Väldigt hög kvalitet på leveransen av våra konferensrum. /a

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert