FÅ OFFERt

Glasväggar till kontor

En glasvägg till kontoret bevarar känslan av en öppen planlösning samtidigt som ni tar tillvara på både ljusinsläpp och utrymme. Alla våra glasväggar för kontorsmiljöer är handtillverkade i en gedigen stålkonstruktion med både ljuddämpande- och avskärmande glas. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för en trivsam arbetsmiljö.

glasvägg-kontor

Avgränsa kontoret med en glasvägg

Ett vanligt problem med de öppna kontorslandskapen är den höga ljudnivån, samt bristen på mötesrum. Detta är något som enkelt går att lösa med hjälp av en glasvägg anpassad för just kontorsmiljöer. Fördelen med att sätta upp en glasvägg på kontoret är att ni enkelt kan skapa nya rum utan att gå miste om vare sig utrymme eller ljusinsläpp. Våra glasväggar för kontor är handtillverkade i Stockholm i en gedigen stålkonstruktion som går att utforma i varierande modeller, med lika många variationer av glas.

glasvägg-kontoret

Ljudisolerade glasväggar till mötesrummet

Det säkerhetsglas som levereras med våra glasväggar är 6 mm och håller ett ljudvärde på 32 db, vilket oftast är tillräckligt ljudisolerade för de flesta kontor. Önskas mer ljuddämpning än så finns ett tillvalsglas på 8,7 mm som håller ett ljudvärde upp till 37 db.

För ökad avskildhet erbjuder vi även en mängd olika glas som både skapar avskärmning och en effektfull detalj till ert kontor. Välj bland annat mellan gråtonade glas, linjerade- och spegelglas.

Från idé till en monterad glasvägg

Vi erbjuder en helhetslösning där vi hjälper er med alltifrån idé och rådgivning, till måttagning och montering. Alla kontorsmiljöer ser olika ut och därför tillverkar vi våra glasväggar helt efter era önskemål och mått.

Det första steget är att välja vilken modell ni vill ha på er glasvägg till kontoret, samt antal dörrar och eventuella tillval. Därefter tas kontrollmått innan tillverkningsprocessen påbörjas. När allt är klart för montering blir ni kontaktade för tidsbokning. 
Vill ni själva stå för måttagning och montering dras ett procentuellt belopp av beroende på produktens storlek.

glasvägg-kontor

Mer inspiration

Mer om våra glasväggar
Skärma av kontoret med en skiljevägg
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder


Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert