Stolt Smide & Design

Glasväggar till kontor

Ta vara på alla kvadratmeter och skapa nya rum med en glasvägg anpassad för kontorsmiljöer. Vi hjälper er från idé till ett färdigt montage!

VI MÅTTANPASSAR EFTER ERA ÖNSKEMÅL

Avgränsa kontoret med en glasvägg

En glasvägg till kontoret bevarar känslan av en öppen planlösning samtidigt som ni tar tillvara på både ljusinsläpp och golvyta. Alla våra glasväggar för kontorsmiljöer tillverkas för hand i en gedigen stålkonstruktion där varje hörn omsorgsfullt är filat för hand. Produktion och tillverkning sker i vår egen smidesverkstad i Skogås och vi erbjuder även hjälp med montering i hela Stockholmsområdet. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert och rådgivning.

glasvägg för konferensrum

MÅNGA FÖRDELAR

Glasväggar till kontorsmiljöer

Ett vanligt problem med de öppna kontorslandskapen är den höga ljudnivån, samt bristen på avskärmade utrymmen. Våra glasväggar för kontorsmiljöer är anpassade för att ni enkelt ska kunna dela av och skapa nya rum, såväl konferensrum som fikarum. 

Glasväggarna är tillverkade i stål där ramen endast mäter 34 mm. Detta betyder att glasväggen tar upp minimalt med golvutrymme på ert kontor, tillskillnad från en traditionell gipsvägg. Väljer ni dessutom till en eller flera skjutdörrar undviker ni svängradien ni får med en vanlig slagdörr, och kan därför möblera rummet utan begränsningar. 

SKRÄDDARSYDD LÖSNING

Vi tillverkar efter era mått

En glasvägg för kontor kan anpassas helt efter era önskemål och mått. Vi erbjuder ett brett utbud av glasväggar med eller utan spröjs beroende på önskat resultat. För ökad avskildhet erbjuder vi även en mängd olika glas som både skapar avskärmning och en effektfull detalj till ert kontor. Vi erbjuder alltifrån tonade glas till bankat-, linje- och spegelglas. 

Det säkerhetsglas som levereras med våra glasväggar för kontor är 6 mm och håller ett ljudvärde på 31 db, vilket oftast är tillräckligt ljuddämpande för de flesta kontor. Önskas mer ljuddämpning än så finns ett tjockare lamellglas på 8,76 mm som håller ett ljudvärde upp till 37 db. Här kan du läsa mer om våra olika glas.

kontor med glasvägg

KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Boka ett digitalt möte

Ett svenskt hantverk

TILLVERKAT FÖR HAND I SKOGÅS

I smidesverkstaden i Skogås läggs det ned hjärta och själ på varje glasvägg, där vartenda hörn omsorgsfullt filas för hand. Vi tillverkar all smidesdesign i stål för att skapa hållbara produkter som lever genom generationer.

EN UNIK FINISH PÅ DETALJNIVÅ

Vi är stolta över vår finish och tål därför att jämföras. Vi är unika när det kommer till detaljer som design, precision, lack och slutfinish. Läs mer om vad som utmärker vårt hantverk.

kontorsvägg i glas
glasvägg kontor

HELHETSLÖSNING

Från idé till ett inglasat kontor

Vi erbjuder alla företag i Stockholmsområdet en helhetslösning med alltifrån idé och rådgivning, till måttagning och montering. Alla kontorsmiljöer ser olika ut och därför är det viktigt att vi anpassar glasväggarna helt efter era mått och lokalens förutsättningar.  

Efter att ni godkänt offerten blir ni kontaktade av vår monteringsansvarige för att boka tid för måttagning. Därefter skickar vi en skiss med alla detaljer som ni behöver godkänna för att tillverkningen av er glasvägg ska sätta igång. När allt är redo att monteras blir ni återigen kontaktade för att bestämma en dag då vi kan komma och montera glasväggen på ert kontor.

Är ert kontor beläget på annan ort än i Stockholm rekommenderar vi att ni tar hjälp av någon med snickarkunskaper, både när det gäller kontrollmått och montering. Vi hjälper såklart till med monteringsanvisningar inför detta. 

ÖVRIG INFORMATION

Leveranstid & fakturering

Leveranstiden för våra kontorsanpassade glasväggar brukar variera men räkna med mellan 6-8 veckors leveranstid, från godkänd offert till färdigmonterad glasvägg. I samband med att du får din offert kan vi ge dig närmare information kring beräknad leverans.

Fakturan skickas från oss via mejl efter att montaget är slutfört med en kredit på 30 dagar. 

kontor med glasvägg

Kostnadsfri offert

Få en kostnadsfri offert oavsett projekt. För rådgivning och tips är du välkommen att boka ett videomöte.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat hantverk med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Nöjdhetsgaranti

Vi vill att du ska vara 100% nöjd och vi har därför som vision att slutresultatet ska överträffa dina förväntningar.

Få kostnadsfri offert

FÅ SVAR PÅ ERA FRÅGOR

Vanliga frågor om glasväggar för kontor

Vad kostar en glasvägg för kontorsmiljöer?

Vi prissätter våra glasväggar för kontor på liknande sätt som vi prissätter alla våra glasväggar. Priset baseras på hur bred ni vill att glasväggen ska vara, hur många sektioner den ska delas upp i samt vilken modell ni vill ha. Antalet dörrar samt eventuella tillval påverkar också slutpriset. För en tydligare prisbild är ni alltid välkomna att skicka oss en förfrågan för kostnadsfri offert.

Vilka färger kan man välja mellan? 

Vi erbjuder totalt 6 st olika färger på våra glasväggar för kontorsmiljöer men om ni själva har en RAL-färg ni önskar på er glasvägg så kan vi ordna det mot en tilläggskostnad. Här kan ni se vårt utbud av olika färger.

Vi önskar ljudisolerade mötesrum. Hur ljudreducerande är era glasväggar?

Det standardglas som våra glasväggar kommer med är ett 6 mm tjockt härdat glas (även kallat säkerhetsglas). Det håller ett ljudvärde upp till 31 db, vilket de flesta tycker är tillräckligt ljuddämpande för de flesta kontor. Vi erbjuder även ett tjockare glas på 8,76 mm som håller ett ljudvärde upp till 37 db. Läs mer om våra glas här.

När kan ni sätta upp glasväggen på vårt kontor?

Leveranstiden brukar vanligtvis ligga på mellan 6-8 veckor beroende på säsong och efterfrågan.