FÅ OFFERt

Glasdörrar

Stäng dörren, behåll ljuset! Våra glasdörrar för inomhusbruk är tillverkade i en genomgående stålkonstruktion med svetsade gångjärn för en livslång hållbarhet. Visa upp godbitarna i skafferiet, vinrummet eller din walk-in-closet med hjälp utav en glasdörr inomhus.

glasdörrar inomhus
få offert

Öppna upp med en glasdörr inomhus

Vi erbjuder olika typer av glasdörrar för inomhusbruk, med eller utan spröjs. Det första steget är att välja vilken typ av glasdörr du vill ha. En enkeldörr, dubbeldörr eller kanske rentav två skjutdörrar i glas. Här nedan kan du läsa mer om våra olika modeller som finns att välja mellan, samt vilka olika färger och tillval som går att välja till din glasdörr. 

Glasdörr i smide

ENKELDÖRR

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm.

Se alla modeller
Dubbeldörr i glas

DUBBELDÖRRAR

Rekommenderat breddmått är 900-1800 mm.

Se alla modeller
Skjutdörr med linjeglas

EN SKJUTDÖRR

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm.

Se alla modeller

DUBBLA SKJUTDÖRRAR

Rekommenderat breddmått är 900-1800 mm.

Se alla modeller

Praktiska skjutdörrar i glas

Glasdörren du köper av oss är ett svenskt hantverk. Den är designad och tillverkad i vår smidesverkstad i Stockholm, där varje ramverk på glasdörren har filats för hand. Glasdörren utstrålar karaktär och andas, genom stål och glas, exklusivitet. Våra glasdörrar har en genomgående stålkonstruktion med svetsade gångjärn för en livslång hållbarhet. Vi garanterar att din glasdörr kommer att ge din inomhusmiljö ett lyft.

Oavsett vilken modell du väljer på din glasdörr så kan du välja till en skjutskena. Skjutskenan kan monteras i såväl vägg som tak och har en mjukstängning som ger din skjutdörr i glas en exklusiv känsla. Alla skjutdörrar i glas levereras med infällda handtag på båda sidor för att möjliggöra att du kan öppna och stänga glasskjutdörrarna från båda sidor. 
Våra slagdörrar i glas levereras med svetsade smideshandtag som är tillverkade för hand. Som tillval erbjuder vi även låskista. 

Dela av köket med en glasdörr

En svart glasdörr med spröjs

Vi erbjuder tre olika färger på våra glasdörrar för inomhusbruk. Populärast är den klassiskt svarta glasdörren med spröjs, men populära är även färgerna Umbra grey och Grey white. Umbra grey, är en grå färg med jordnära toner som ger en naturnära känsla som många uppskattar. Grey white, passar dig som vill ha en glasdörr i en mjukare vit färg. Denna färg skapar ett harmoniskt och luftigt intryck i ditt hem.

Din glasdörr levereras med ett säkerhetsglas men du kan även välja ett opacitet glas, t.ex. spegelglas eller linjeglas.

 

BLI INSPIRERAD AV FLER AV

Våra produkter

Dela av rummet med en skiljevägg
Effektfulla spegelväggar
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

petter gyllemalm
petter gyllemalm
2022-05-17
Verifierad
Dunder nöjd ! Extremt service inriktade och väldigt trevliga. Har redan kommit på lite fler projekt:)
Elnta Meragia
Elnta Meragia
2022-03-25
Verifierad
We are super happy with the end result. We asked from the company to help us close one open space we had in our home to make it an office room. The process went smoothly well. The team took the dimensions, they brought the materials and they put the glass in place within a few working hours. Super quick and well done job. I highly recommend Stolt Smide & Design to anyone looking to separate a space in their home 🙂
tim broberg
tim broberg
2022-03-14
Verifierad
Wow! Så nöjd med allt. Detta är proffs och de kan verkligen sina glasväggar och att ta hand om sina kunder. Ifall ni funderar på en glasvägg använd er av Stolt Smide. Mvh Tim
Cesar Sierra
Cesar Sierra
2022-03-09
Verifierad
Prima service från första mötet till slutmontering. Men framför allt så levererar dem en produkt som luktar kvalitet. Hela min familj är supernöjda med glasväggen. Den blir ett lyft för hela hemmet. Jag kan varmt rekommera Stolt Smide & Design.
Lotta Bergman
Lotta Bergman
2022-02-22
Verifierad
Gediget och mäktigt. Känner mig som en drottning när jag slår upp våra dörrar i vår glasvägg. Valde modell Minimal, helt utan spröjsar, för att den passade bra i vår moderna lägenhet, men liknande fönster. Det blev mer effektfullt än jag vågat hoppas, fyra långsmala glaspartier inramade med svart stål. Kontakten med Stolt, från beställning, vi uppmätning, till montörernas snabba jobb, var enkel och smärtfri. Så nöjd med vår vägg som gör att vi kan njuta av våra två rum, kök och vardagsrum, utan att störas, men behålla lägenhetens genomgående ljus.
Anna Hoppers
Anna Hoppers
2022-02-08
Verifierad
Så oerhört nöjd med både bemötandet och slutresultatet! Rekommenderar varmt företaget ✨
Elin Sikell-Lundin
Elin Sikell-Lundin
2022-01-28
Verifierad
Supernöjda med vår vinkyl under trappen. Även superproffsiga hantverkare som kom ut innan och gjorde mätningar samt installationen. Kan varmt rekommendera!
Alexander Tennström
Alexander Tennström
2022-01-16
Verifierad
Väldigt hög kvalitet på leveransen av våra konferensrum. /a

Helhetslösning eller montera glasdörren själv

När du köper en glasdörr från oss kan du välja till vår helhetslösning med alltifrån kontrollmätning och rådgivning på plats, till leverans och montering av din glasdörr. Om vi inte behöver komma ut och göra en kontrollmätning, utan du köper en glasdörr till ett fast mått samt väljer att montera den själv, reduceras priset inklusive montering med 15%. Vi erbjuder montering i Stockholm men levererar våra produkter till hela Sverige.

Vanligtvis har vi 5-10 veckors leveranstid vid köp av en glasdörr. Efter att du fått din orderbekräftelse blir du kontaktad för att boka tid för en kontrollmätning, om du inte valt att beställa till fasta mått. Därefter startar tillverkningen av din glasdörr. När allt är redo att monteras bokar vi tillsammans in en passande tid för detta. När monteringen av din glasdörr är klar skickar vi dig en faktura via mail. Vi erbjuder även upp till 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert