FÅ OFFERt

Industriväggar

En industrivägg i glas skapar nya möjligheter i ditt hem och hjälper dig att skärma av ett rum utan att gå miste om ljusinsläpp eller den öppna planlösningen. Våra industriväggar finns tillgängliga i mängder av olika utföranden, färger och storlekar och vi hjälper dig gärna att hitta den ultimata modellen för just ditt hem.

industrivägg-klädkammare

Välj antal sektioner på din industrivägg

Det finns många olika modeller att välja mellan vid köp av en måttanpassad industrivägg i glas. Ett tips är att börja med att välja hur många sektioner du vill ha. En sektion är ca 1 m bred, så en industrivägg på 3 meter kan delas upp i 3-5 sektioner beroende på antal dörrar och modell.

Rekommenderat breddmått är 1200-1800 mm

Se alla modeller

Rekommenderat breddmått är 1800-3000 mm

Se alla modeller

Rekommenderat breddmått är 2400-4000 mm

Se alla modeller

Rekommenderat breddmått är 3000-5000 mm

Se alla modeller

Designa din egen industrivägg i glas

De flesta förknippar den klassiska industriväggen med en svart stålram och glas, men vi erbjuder ytterligare två rekommenderade färger. Umbra grey, är en grå färg med jordnära ton som ger en naturnära känsla många uppskattar. Grey white, är en mjukare vit färg som skapar ett harmoniskt och luftigt intryck i ditt hem.
Industriväggarna levereras med ett säkerhetsglas men du kan också välja ett ljudisolerat glas eller opacitet glas, t.ex. ett linjeglas.
 
Det som avgör priset på din industrivägg i glas är antalet sektioner, val av modell, antal dörrar och eventuella tillval. Snittbeställningen på en industrivägg ligger på ca 50.000 SEK.
få offert
Industrivägg i sovrum
BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Utförda projekt

Birgitta Örne Interior Design strikes again
Nordisk minimalism i Äppelviken

Helhetslösning eller montera industriväggen själv

I vår helhetslösning ingår allt från kontrollmätning med rådgivning på plats till en färdigmonterad industrivägg. När du skickat in din beställning till oss blir du kontaktad av vår konstruktör för att boka en tid för måttagning, inom 1-2 veckor. Väljer du istället att köpa en industrivägg till ett fast mått reduceras priset med 3.500 kronor inkl. moms. Har du även planerat att montera din industrivägg själv reduceras priset med 15%. Avdraget kan variera beroende på produktens storlek. En industrivägg väger i snitt 35 kg per kvm så en stark medhjälpare kan vara bra att ha.
industrivägg i vardagsrum

Hur lång tid tar det?

Vår leveranstid ligger vanligtvis mellan 5-10 veckor beroende på vilken typ av industrivägg du vill ha. Du blir kontaktad kort efter att du fått din orderbekräftelse för att boka en tid för kontrollmätning, om du inte valt att beställa till fasta mått. Därefter börjar tillverkningen av din industrivägg och när allt är redo att monteras kontaktar vi dig på nytt.
 
När din industrivägg är monterad skickar vi en faktura via mail. Vi erbjuder även upp till 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder


Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert