FÅ OFFERt

Industriväggar i glas

En industrivägg i glas skapar nya möjligheter i ditt hem och hjälper dig att skärma av ett rum utan att gå miste om ljusinsläpp eller den öppna planlösningen. Våra industriväggar med dörr finns tillgängliga i mängder av olika utföranden, färger och storlekar och vi hjälper dig gärna att hitta den ultimata modellen för just ditt hem.

industrivägg-klädkammare

Välj antal sektioner på din industrivägg med dörr

Det finns många olika modeller att välja mellan vid köp av en måttanpassad industrivägg i glas. Du kan även välja om du vill ha en industrivägg med skjutdörr eller en vanlig slagdörr. Ett tips är att börja med att välja hur många sektioner du vill ha. En sektion är ca 1 m bred, så en industrivägg på 3 meter kan delas upp i 3-5 sektioner beroende på antal dörrar och val av modell. Välj det alternativ som passar dig bäst här nedan och läs mer om våra olika modeller, färger och tillval.

TVÅ SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 1200-1800 mm

Se alla modeller

TRE SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 1800-3000 mm

Se alla modeller

FYRA SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 2400-4000 mm

Se alla modeller

FEM SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 3000-5000 mm

Se alla modeller

Klassiskt svart eller en industrivägg i vitt?

De flesta förknippar den klassiska industriväggen med en svart stålram och glas, men vi rekommenderar ytterligare två färger på våra industriväggar. Umbra grey, är en grå färg med jordnära ton som ger en naturnära känsla många uppskattar. Grey white, passar dig som vill ha en industrivägg i en mjukare vit färg. Denna färg skapar ett harmoniskt och luftigt intryck i ditt hem.
 
Våra industriväggar med dörr levereras med ett säkerhetsglas men du kan också välja till ett ljudisolerat glas, eller ett mer insynsskyddande glas som ett linjerat- eller gråtonat glas. Planerar du att använda industriväggen som garderobsvägg kan även ett spegelglas vara ett bra alternativ. 
få offert
Industrivägg i sovrum
BLI INSPIRERAD ATT

Skapa nya rum

Effektfulla spegeldörrar
Dela av rum på 3 enkla sätt

Dela av sovrummet med en industrivägg

En industrivägg med glas kan med fördel placeras i hemmets alla rum, men har kommit att bli extra populär som rumsavdelare i framför allt sovrum. En av de stora fördelarna med en industrivägg med dörr i ett sovrum är att du bevarar känslan av rymd i rummet, samtidigt som ljuset tillåts att flöda fritt. För en känsla av mer avskildhet kan du med fördel tillsätta gardiner till din industrivägg som du enkelt kan dra för beroende på dagsrytmen. Vi erbjuder även ett brett utbud av olika glas till våra industriväggar med dörr som skapar mer avskildhet. Välj då mellan ett linjerat-, gråtonat- eller ett spegelglas.
industrivägg-vardagsrum-sovrum

Spröjsade industriväggar för vardagsrum

Den spröjsade industriväggen tillför kontrast till de neutrala, ljusa hemmen, samtidigt som den bevarar känslan av rymd. Industriväggen är även ett perfekt alternativ för dig som önskar skärma av och kanske rentav skapa ett nytt rum i ditt vardagsrum. Ett rymligt vardagsrum kan enkelt göras om till både vardagsrum och sovrum, samtidigt som du bevarar ljusinsläppet. Du väljer själv vilken modell som passar dig bäst, ett mer minimalistiskt uttryck, eller en modell med mycket spröjs.

Industriväggar för duschmiljöer

Ge badrummet ett lyft med en industriell duschvägg med spröjs. Våra industriväggar för duschutrymmen finns i olika modeller men de populäraste är Minimal och Line I SLIM. De har ett minimalistiskt utseende som passar in i de flesta badrum. Önskar du däremot en mer industriell duschvägg med mycket spröjs erbjuder vi även modeller för det.

industrivägg-sovrum-vardagsrum
få offert

Helhetslösning eller montera industriväggen själv

I vår helhetslösning ingår allt från kontrollmätning med rådgivning på plats till en färdigmonterad industrivägg. När du skickat in din beställning till oss blir du kontaktad av vår konstruktör för att boka en tid för måttagning, inom 1-2 veckor. Väljer du istället att köpa en industrivägg med dörr till ett fast mått samt väljer att montera den själv reduceras priset inklusive montering med 15%. En industrivägg väger i snitt 35 kg per kvm så en stark medhjälpare kan vara bra att ha.
industrivägg i vardagsrum

Hur lång tid tar det?

Vår leveranstid ligger vanligtvis mellan 5-10 veckor beroende på vilken typ av industrivägg du vill ha. Du blir kontaktad kort efter att du fått din orderbekräftelse för att boka en tid för kontrollmätning, om du inte valt att beställa till fasta mått. Därefter börjar tillverkningen av din industrivägg och när allt är redo att monteras kontaktar vi dig på nytt.
 
När din industrivägg är monterad skickar vi en faktura via mail. Vi erbjuder även upp till 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

petter gyllemalm
petter gyllemalm
2022-05-17
Verifierad
Dunder nöjd ! Extremt service inriktade och väldigt trevliga. Har redan kommit på lite fler projekt:)
Elnta Meragia
Elnta Meragia
2022-03-25
Verifierad
We are super happy with the end result. We asked from the company to help us close one open space we had in our home to make it an office room. The process went smoothly well. The team took the dimensions, they brought the materials and they put the glass in place within a few working hours. Super quick and well done job. I highly recommend Stolt Smide & Design to anyone looking to separate a space in their home 🙂
tim broberg
tim broberg
2022-03-14
Verifierad
Wow! Så nöjd med allt. Detta är proffs och de kan verkligen sina glasväggar och att ta hand om sina kunder. Ifall ni funderar på en glasvägg använd er av Stolt Smide. Mvh Tim
Cesar Sierra
Cesar Sierra
2022-03-09
Verifierad
Prima service från första mötet till slutmontering. Men framför allt så levererar dem en produkt som luktar kvalitet. Hela min familj är supernöjda med glasväggen. Den blir ett lyft för hela hemmet. Jag kan varmt rekommera Stolt Smide & Design.
Lotta Bergman
Lotta Bergman
2022-02-22
Verifierad
Gediget och mäktigt. Känner mig som en drottning när jag slår upp våra dörrar i vår glasvägg. Valde modell Minimal, helt utan spröjsar, för att den passade bra i vår moderna lägenhet, men liknande fönster. Det blev mer effektfullt än jag vågat hoppas, fyra långsmala glaspartier inramade med svart stål. Kontakten med Stolt, från beställning, vi uppmätning, till montörernas snabba jobb, var enkel och smärtfri. Så nöjd med vår vägg som gör att vi kan njuta av våra två rum, kök och vardagsrum, utan att störas, men behålla lägenhetens genomgående ljus.
Anna Hoppers
Anna Hoppers
2022-02-08
Verifierad
Så oerhört nöjd med både bemötandet och slutresultatet! Rekommenderar varmt företaget ✨
Elin Sikell-Lundin
Elin Sikell-Lundin
2022-01-28
Verifierad
Supernöjda med vår vinkyl under trappen. Även superproffsiga hantverkare som kom ut innan och gjorde mätningar samt installationen. Kan varmt rekommendera!
Alexander Tennström
Alexander Tennström
2022-01-16
Verifierad
Väldigt hög kvalitet på leveransen av våra konferensrum. /a

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert