Stolt Smide & Design

Speglar

Våra handtillverkade golvspeglar och väggspeglar kommer i olika storlekar. Oavsett hur stor spegel du önskar så kan vi alltid måttanpassa den helt efter dina önskemål.

EN MÅTTBESTÄLLD SPEGEL

En stor spegel som ger rummet en ny dimension

Addera en stor spegel till din inredning som skapar rymd samtidigt som den reflekterar ljus. En spegel från Stolt Smide & Design kan med fördel användas både som väggspeglar och golvspeglar och fyller därför många olika funktioner i ditt hem. Vi erbjuder två olika modeller på våra speglar: RAM 35 och APT OBJECTS for Stolt Smide. Båda kollektionerna innehåller speglar i större format, i totalt tre olika storlekar vardera. Saknar du något mått på någon av speglarna? Hos oss kan du även måttbeställa en spegel utefter dina önskade mått. Här nedan hittar du våra olika modeller på speglar, mått och prisuppgifter samt inspiration kring var de kan placeras i ditt hem.

stor spegel med svart ram
stor väggspegel

Ett svenskt hantverk

TILLVERKAT FÖR HAND I SKOGÅS

Varje spegel tillverkas för hand i vår smidesverkstad i Skogås. Här läggs det ned hjärta och själ på varje detalj där vartenda hörn omsorgsfullt filas för hand. Spegelramen är tillverkad i stål vilket gör den hållbar i generationer framöver.

EN UNIK FINISH PÅ DETALJNIVÅ

Kolla gärna in våra produkter på nära håll. Vi är stolta över vår finish och är unika när det kommer till detaljer som design, precision, lack och slutfinish. 

ram35 stor spegel

VÄLJ TYP AV SPEGEL

Väggspeglar & golvspeglar i större format

En väggspegel eller golvspegel fyller många olika funktioner i våra hem och har en förmåga att skapa rymd, samtidigt som de är en dekorativ inredningsdetalj. Med rätt placering av din smidesspegel kan du påverka helhetsupplevelsen av ditt rum och därför kan det vara en bra idé att placera den i riktning mot en ljuskälla. Mörka vrår, som t.ex. en hall, kan med hjälp av en spegel upplevas mycket ljusare då spegelns reflektioner hjälper till att sprida ljuset. Storleken på spegeln har också betydelse i fråga om att få ett rum att upplevas större. En stor spegel, gärna som väggspegel eller golvspegel, är båda det ultimata alternativet om du vill skapa rymd och en luftigare känsla. Våra golvspeglar och väggspeglar är även mycket populära som helkroppsspegel i både hall, sovrum och vardagsrum.

golvspegel

VÄLJ FÄRG PÅ DIN SPEGEL

Speglar med svart ram i smide

Svart är vår populäraste färg och våra speglar med svart ram finns i två olika modeller:  APT OBJECTS och RAM 35. Vi rekommenderar däremot ytterligare två färger på våra speglar Umbra grey och Grey white. Umbra grey är en mörkare grå färg med jordnära toner som precis som svart skapar kontrast i ditt hem, men med en mjukare känsla. Grey white är en harmonisk vit färg som smälter in med den övriga inredningen i ditt hem.

Har du svårt att välja färg? Läs gärna mer om våra olika färger på speglar och få tips och råd kring vilken färg som skulle passa bäst hemma hos dig.

Kostnadsfri offert

Få en kostnadsfri offert oavsett projekt. För rådgivning och tips är du välkommen att boka ett videomöte.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat hantverk med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Nöjdhetsgaranti

Vi vill att du ska vara 100% nöjd och vi har därför som vision att slutresultatet ska överträffa dina förväntningar.

FÅ Kostnadsfri OFFERT

Måttbeställda speglar

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA

Vanliga frågor om speglar

Kan man beställa en spegel utan ram?

Vi erbjuder speglar i alla mått, både med och utan ram. Kontakta oss gärna för mer information kring priser på enbart spegelglas.

Vilka färger kan man välja mellan på era speglar?

Vi lackar alla våra produkter i färgsystemet RAL Classics, matt finstruktur vilket gör det möjligt att matcha din spegel med exempelvis en glasvägg eller glasdörr. Läs gärna mer om våra färger.

Hur lång leveranstid har ni?

Leveranstiden på våra speglar kan variera men räkna med ca 5-10 veckor.