FÅ OFFERt

Speglar

Addera en spegel till din inredning som skapar rymd samtidigt som den reflekterar ljus.  Våra speglar i smide kan med fördel användas både som väggspeglar och golvspeglar och fyller därför många olika funktioner i ditt hem.

Spegel apt

APT OBJECTS FOR STOLT SMIDE

Finns i tre strl: 800 x 2200 mm, 1000 x 2100 mm och 1200 x 1850 mm

Pris för tillverkning fr. 10.800 kr

RAM 35 BY STOLT SMIDE

Finns i tre strl: 500 x 1500 mm, 600 x 1800 mm och 1000 x 2000 mm

Pris för tillverkning fr. 7.800 kr

få offert
spegel-i-smide

Speglar som skapar rymd

En spegel i smide fyller många olika funktioner i våra hem och har en förmåga att skapa rymd, samtidigt som de är en dekorativ inredningsdetalj. Med rätt placering av din smidesspegel kan du påverka helhetsupplevelsen av ditt rum och därför kan det vara en bra idé att placera den i riktning mot en ljuskälla. Mörka vrår, som t.ex. en hall, kan på detta sätt upplevas mycket ljusare då spegelns reflektioner hjälper till att sprida ljuset.

Storleken på spegeln har också betydelse i fråga om att få ett rum att upplevas större. En stor spegel, gärna som väggspegel, är det ultimata alternativet om du vill skapa rymd och en luftigare känsla. Våra golvspeglar är även mycket populära som helkroppsspegel i både hall, sovrum och vardagsrum.

Speglar med svart ram i smide

Våra speglar med svart ram finns i två olika modeller; APT OBJECTS och RAM 35. Speglarna finns i flera olika storlekar och kan användas både som väggspeglar och golvspeglar. Vi rekommenderar tre olika färger på våra smidesspeglar; Svart, Umbra grey och Grey white. Perfekt om du vill matcha din glasvägg!

BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Produkter

Skapa kontraster i hemmet med en industrivägg
Släpp in ljuset med ett smidesfönster
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder


Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert