FÅ OFFERt

Speglar

Addera en spegel till din inredning som skapar rymd samtidigt som den reflekterar ljus.  Våra speglar i smide kan med fördel användas både som väggspeglar och golvspeglar och fyller därför många olika funktioner i ditt hem.

APT-spegel

APT OBJECTS X STOLT SMIDE & DESIGN

Finns i tre strl: 800 x 2200 mm, 1200 x 1850 mm och 1000 x 2000 mm

Pris för tillverkning fr. 15.900 SEK inkl. moms

RAM 35 BY STOLT SMIDE

Finns i tre strl: 500 x 1500 mm, 600 x 1800 mm och 1000 x 2000 mm

Pris för tillverkning fr. 9.200 SEK inkl. moms

få offert
spegel-i-smide

Speglar som skapar rymd

En spegel i smide fyller många olika funktioner i våra hem och har en förmåga att skapa rymd, samtidigt som de är en dekorativ inredningsdetalj. Med rätt placering av din smidesspegel kan du påverka helhetsupplevelsen av ditt rum och därför kan det vara en bra idé att placera den i riktning mot en ljuskälla. Mörka vrår, som t.ex. en hall, kan på detta sätt upplevas mycket ljusare då spegelns reflektioner hjälper till att sprida ljuset.

Storleken på spegeln har också betydelse i fråga om att få ett rum att upplevas större. En stor spegel, gärna som väggspegel, är det ultimata alternativet om du vill skapa rymd och en luftigare känsla. Våra golvspeglar är även mycket populära som helkroppsspegel i både hall, sovrum och vardagsrum.

Speglar med svart ram i smide

Våra speglar med svart ram finns i två olika modeller; APT OBJECTS och RAM 35. Speglarna finns i flera olika storlekar och kan användas både som väggspeglar och golvspeglar. Vi rekommenderar tre olika färger på våra smidesspeglar; Svart, Umbra grey och Grey white. Perfekt om du vill matcha din glasvägg!

BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Produkter

Skapa kontraster i hemmet med en industrivägg
Släpp i ljuset med ett smidesfönster
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

petter gyllemalm
petter gyllemalm
2022-05-17
Verifierad
Dunder nöjd ! Extremt service inriktade och väldigt trevliga. Har redan kommit på lite fler projekt:)
Elnta Meragia
Elnta Meragia
2022-03-25
Verifierad
We are super happy with the end result. We asked from the company to help us close one open space we had in our home to make it an office room. The process went smoothly well. The team took the dimensions, they brought the materials and they put the glass in place within a few working hours. Super quick and well done job. I highly recommend Stolt Smide & Design to anyone looking to separate a space in their home 🙂
tim broberg
tim broberg
2022-03-14
Verifierad
Wow! Så nöjd med allt. Detta är proffs och de kan verkligen sina glasväggar och att ta hand om sina kunder. Ifall ni funderar på en glasvägg använd er av Stolt Smide. Mvh Tim
Cesar Sierra
Cesar Sierra
2022-03-09
Verifierad
Prima service från första mötet till slutmontering. Men framför allt så levererar dem en produkt som luktar kvalitet. Hela min familj är supernöjda med glasväggen. Den blir ett lyft för hela hemmet. Jag kan varmt rekommera Stolt Smide & Design.
Lotta Bergman
Lotta Bergman
2022-02-22
Verifierad
Gediget och mäktigt. Känner mig som en drottning när jag slår upp våra dörrar i vår glasvägg. Valde modell Minimal, helt utan spröjsar, för att den passade bra i vår moderna lägenhet, men liknande fönster. Det blev mer effektfullt än jag vågat hoppas, fyra långsmala glaspartier inramade med svart stål. Kontakten med Stolt, från beställning, vi uppmätning, till montörernas snabba jobb, var enkel och smärtfri. Så nöjd med vår vägg som gör att vi kan njuta av våra två rum, kök och vardagsrum, utan att störas, men behålla lägenhetens genomgående ljus.
Anna Hoppers
Anna Hoppers
2022-02-08
Verifierad
Så oerhört nöjd med både bemötandet och slutresultatet! Rekommenderar varmt företaget ✨
Elin Sikell-Lundin
Elin Sikell-Lundin
2022-01-28
Verifierad
Supernöjda med vår vinkyl under trappen. Även superproffsiga hantverkare som kom ut innan och gjorde mätningar samt installationen. Kan varmt rekommendera!
Alexander Tennström
Alexander Tennström
2022-01-16
Verifierad
Väldigt hög kvalitet på leveransen av våra konferensrum. /a

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert