FÅ OFFERt

Duschväggar

Våra måttbeställda duschväggar är tillverkade i en genomgående stålkonstruktion som ger en exklusiv känsla till ditt badrum. Välj mellan olika modeller, färger och glas så designar vi en duschvägg helt efter dina önskemål.

Välj modell på din duschvägg

Våra måttanpassade duschväggar i glas finns i modellerna Minimal och Line Slim. Välj mellan tre rekommenderade färger, samt olika typer av glas. Ett linjeglas är ett bra altenativ som insynsskydd, men ett frostat eller tonat glas skapar också en effektfull känsla i ditt badrum.

duschvägg-minimal

MINIMAL

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm

Pris för tillverkning fr. 11.288 SEK

duschvägg-minimal-linjerat_glas

MINIMAL – LINJEGLAS

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm

Pris för tillverkning fr. 14.788 SEK

duschvägg-line-slim

LINE SLIM

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm

Pris för tillverkning fr. 12.563 SEK

duschvägg-lineslim_linjeglas

LINE SLIM – LINJEGLAS

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm

Pris för tillverkning fr. 16.063 SEK

få offert
Duschvägg i smide

Måttbeställda duschväggar i glas

Duschväggen du köper av oss är ett svenskt hantverk som förutom sin praktiska funktion som stänkskydd, även ger ditt badrum en känsla av exklusivitet. Materialet på duschväggarna är stål där varje hörn är filat för hand, vilket gör att hela duschväggen andas kvalitet och personlighet. Våra duschväggar i glas finns tillgängliga i flera olika modeller. Minimal och Line Slim hör till de mest populära och går att beställa i olika färger med olika typer av glas.

Badrum med en industriell duschvägg

Industriväggen har kommit att bli alltmer populär i badrumsmiljöer och det har troligtvis att göra med att den skapar en stilren kontrast mot det, oftast, vita kaklet. Den traditionella industriväggen är svart och det är också den vanligaste färgen på våra duschväggar. Utöver svart rekommenderar vi ytterligare två färger på våra industriella duschväggar. Umbra grey är en grå färg med jordnära toner som ger en naturnära känsla. Grey white är en mjukare, vit färg för dig som önskar ett lugnare och mer harmoniskt intryck.

Duschvägg med svarta spröjs

Den industriella duschväggen kännetecknas av svarta spröjs. Vi föredrar en minimalistisk variant på våra duschväggar, Minimal och Line Slim, men för dig som fördrar mer spröjs kan vi erbjuda ytterligare modeller. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

duschvägg glas
Svart duschvägg i glas
BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Produkter

Handtillverkade speglar i smide
Skapa ett nytt rum med en glasvägg
Helhetslösning eller montera själv?

Vill du att vi hjälper dig att montera din duschvägg i glas kan du välja vår helhetslösning. Då ingår alltifrån kontrollmätning med rådgivning på plats till en färdigmonterad duschvägg. Väljer du istället att montera din duschvägg själv, samt ta alla kontrollmått, dras ett procentuellt belopp av baserat på produktens storlek. En duschvägg väger i snitt 35 kg per kvm och därför kan det vara bra att ha en stark medhjälpare. Monteringsanvisningar medföljer.

Hur lång tid tar det?

Vanligtvis tar det mellan 5-10 veckor att få din duschvägg monterad. När du mottagit din orderbekräftelse och kontrollmätningen är gjord tillverkas din duschvägg. Efter att monteringen av din duschvägg är klar skickar vi en faktura via mejl. Vi erbjuder även upp till 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.

LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

petter gyllemalm
petter gyllemalm
2022-05-17
Verifierad
Dunder nöjd ! Extremt service inriktade och väldigt trevliga. Har redan kommit på lite fler projekt:)
Elnta Meragia
Elnta Meragia
2022-03-25
Verifierad
We are super happy with the end result. We asked from the company to help us close one open space we had in our home to make it an office room. The process went smoothly well. The team took the dimensions, they brought the materials and they put the glass in place within a few working hours. Super quick and well done job. I highly recommend Stolt Smide & Design to anyone looking to separate a space in their home 🙂
tim broberg
tim broberg
2022-03-14
Verifierad
Wow! Så nöjd med allt. Detta är proffs och de kan verkligen sina glasväggar och att ta hand om sina kunder. Ifall ni funderar på en glasvägg använd er av Stolt Smide. Mvh Tim
Cesar Sierra
Cesar Sierra
2022-03-09
Verifierad
Prima service från första mötet till slutmontering. Men framför allt så levererar dem en produkt som luktar kvalitet. Hela min familj är supernöjda med glasväggen. Den blir ett lyft för hela hemmet. Jag kan varmt rekommera Stolt Smide & Design.
Lotta Bergman
Lotta Bergman
2022-02-22
Verifierad
Gediget och mäktigt. Känner mig som en drottning när jag slår upp våra dörrar i vår glasvägg. Valde modell Minimal, helt utan spröjsar, för att den passade bra i vår moderna lägenhet, men liknande fönster. Det blev mer effektfullt än jag vågat hoppas, fyra långsmala glaspartier inramade med svart stål. Kontakten med Stolt, från beställning, vi uppmätning, till montörernas snabba jobb, var enkel och smärtfri. Så nöjd med vår vägg som gör att vi kan njuta av våra två rum, kök och vardagsrum, utan att störas, men behålla lägenhetens genomgående ljus.
Anna Hoppers
Anna Hoppers
2022-02-08
Verifierad
Så oerhört nöjd med både bemötandet och slutresultatet! Rekommenderar varmt företaget ✨
Elin Sikell-Lundin
Elin Sikell-Lundin
2022-01-28
Verifierad
Supernöjda med vår vinkyl under trappen. Även superproffsiga hantverkare som kom ut innan och gjorde mätningar samt installationen. Kan varmt rekommendera!
Alexander Tennström
Alexander Tennström
2022-01-16
Verifierad
Väldigt hög kvalitet på leveransen av våra konferensrum. /a

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert