Stolt Smide & Design

Duschväggar i glas

En måttanpassad duschvägg i glas kan designas helt efter ditt rums förutsättningar. Här nedan kan du läsa mer om våra industriella glasväggar och hitta just din favoritmodell.

DESIGNADE EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Måttbeställda duschväggar i glas för badrumsmiljöer

Den måttanpassade duschväggen i glas som du köper av oss på Stolt Smide & Design är ett svenskt hantverk som förutom sin praktiska funktion som stänkskydd, även ger ditt badrum en känsla av exklusivitet. Duschväggarna tillverkas efter dina mått i en genomgående stålkonstruktion där varje hörn är filat för hand. Det fina hantverket med dess unika finish ger badrummet en kvalitativ känsla samtidigt som ljuset tillåts flöda fritt. Våra måttanpassade duschväggar i glas finns tillgängliga i olika modeller, varav Minimal och Line I SLIM hör till de mest populära. Här nedan kan du läsa mer om våra duschväggar i glas samt se våra priser.

måttanpassad duschvägg glas

Minimal

Rek. breddmått är 600-1000 mm
Pris fr. 11.288 kr

duschvägg glas

Minimal med linjeglas

Rek. breddmått är 600-1000 mm
Pris fr. 14.788 kr

duschvägg glas smide

Line I SLIM

Rek. breddmått är 600-1000 mm
Pris fr. 12.563 kr (endast 1 st skiljevägg)

line slim duschvägg glas

Line I SLIM med linjeglas

Rek. breddmått är 600-1000 mm
Pris fr. 16.063 kr

Ett svenskt hantverk

TILLVERKAT FÖR HAND I SKOGÅS

Vi har lagt ned hjärta och själ på varje duschvägg i glas, där vartenda hörn omsorgsfullt är filat för hand. I vår smidesverkstad i Skogås arbetar vi med materialet stål för att skapa hållbara produkter som lever genom generationer.

EN UNIK FINISH PÅ DETALJNIVÅ

Vårt hantverk utmärker sig när det kommer detaljer som design, precision, lack och slutfinish. Jämför oss gärna med andra för att uppleva skillnaden. 

Duschvägg i glas och smide

STEG-FÖR-STEG

Designa din egen duschvägg i glas

En duschvägg, även kallad skiljevägg i glas, kommer i olika modeller, med eller utan spröjs. Förutom valet av modell kan du även göra olika val kring färg och glas. Allt för att skapa just din unika design på din duschvägg.

måttanpassad duschvägg glas

FÄRGSÄTT DIN DUSCHVÄGG

Industriella duschväggar i svart

Den industriella duschväggen har kommit att bli alltmer populär i badrumsmiljöer och det har troligtvis att göra med att den skapar en stilren kontrast mot det, oftast, vita kaklet. En traditionell industrivägg är svart och det är också den vanligaste färgen på våra duschväggar i glas. Alla duschväggar lackeras i två lager med matt finstruktur vilket ger duschväggen ett extra skydd, samtidigt som den matta färgen skapar en mer exklusiv känsla mot de annars blanka duschväggarna.

Utöver svart rekommenderar vi ytterligare två färger på våra industriella duschväggar i glas. Umbra grey är en mörkare grå färg med jordnära toner som ger din duschvägg en naturnära känsla, och skapar en mjukare kontrast jämfört med svart. Hör du till en av dem som istället föredrar en ljusare duschvägg så  erbjuder vi även grey white som är en bruten vit färg med grå ton som skapar ett lugnare och mer harmoniskt intryck i ditt badrum.

OLIKA GLAS

Duschvägg med frostat glas

Alla våra måttbeställda duschväggar kommer med ett säkerhetsklassat glas. Dessa glas kan kombineras med olika typer av insynsskyddande glas som tonat- eller frostat glas, linjeglas eller bankat glas. Det tonade glaset är väldigt populära både på duschväggar och badrumsdörrar då de minskar insyn utan att stänga ute ljuset. 

De flesta tycker att vårt standardglas är tillräckligt ljudreducerande men det är också möjligt att välja till ett tjockare glas för ytterligare ljudreducering. Läs gärna mer om våra olika glas.

VÄLJ TILL VÅR HELHETSLÖSNING

Vi hjälper dig montera duschväggen

Vill du att vi hjälper dig att montera din duschvägg i glas kan du välja till vår helhetslösning. Då ingår alltifrån kontrollmätning med rådgivning på plats till en färdigmonterad duschvägg. Givetvis kan du även montera din duschvägg själv, samt ta alla kontrollmått. Vi rekommenderar däremot att du har en del snickarkunskaper om du väljer detta alternativ. En duschvägg i stål och glas väger i snitt 35 kg / per kvadratmeter och därför kan det vara bra att ta hjälp av en stark medhjälpare. 

Vi erbjuder endast montering i Stockholmsområdet men skickar givetvis med monteringsanvisningar i de fall du planerar att montera duschväggen själv.

HUR FUNGERAR DET?

Leverans och betalning

Vanligtvis tar det mellan 5-10 veckor att få din duschvägg i glas monterad. När du godkänt din orderbekräftelse blir du kontaktad av vår monteringsansvarige för att boka in en dag och tid för att ta alla kontrollmått. Denna tjänst är endast möjlig i Stockholmsområdet. När kontrollmätningen är gjord påbörjas tillverkningen av din duschvägg. Vi kontaktar dig igen när duschväggen är redo att monteras. 

Fakturan skickar vi till dig via mejl i samband med att din duschvägg är färdigmonterad. 

industriell duschvägg glas

Kostnadsfri offert

Få en kostnadsfri offert oavsett projekt. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat hantverk med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Nöjdhetsgaranti

Vi vill att du ska vara 100% nöjd och vi har därför som vision att slutresultatet ska överträffa dina förväntningar.

Kostnadsfri rådgivning

Boka ett digitalt möte

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA

Vanliga frågor om duschväggar i glas

Vad kostar en duschvägg i glas?

Priset på våra duschväggar i glas baseras på vilken modell och glas du vill ha. Minimal och Line I SLIM är våra populäraste modeller och kostar från 11.288 kr resp. 12.563 kr. Önskar du en duschvägg med dörr kan du även kolla in våra glasväggar med dörr.

Vilka färger kan man välja mellan? 

Vi erbjuder totalt 4 st olika färger på våra duschväggar i glas. Svart finstruktur, Umbra grey, Grey white och Pure white. Här kan du läsa mer om våra olika färger. 

Kan man montera duschväggen själv?

Om du har en del snickarkunskaper kan du absolut montera våra duschväggar på egen hand. Behöver du vår hjälp och bor i Stockholmsområdet kan vi givetvis hjälpa dig med monteringen.

Hur lång leveranstid har ni?

Leveranstiden på våra duschväggar brukar variera men räkna med ca 6-8 veckors leverans, från godkänd offert till en färdigmonterad/levererad duschvägg.

Kan man nyttja ROT?

Om du väljer till monteringshjälp så kan du nyttja ROT-avdraget på en del av arbetskostnaden.