FÅ OFFERt

Duschväggar

Våra måttbeställda duschväggar är tillverkade i en genomgående stålkonstruktion som ger en exklusiv känsla till ditt badrum. Välj mellan olika modeller, färger och glas så designar vi en duschvägg helt efter dina önskemål.

Välj modell på din duschvägg

Våra måttanpassade duschväggar i glas finns i modellerna Minimal och Line Slim. Välj mellan tre rekommenderade färger, samt olika typer av glas. Ett linjeglas är ett bra altenativ som insynsskydd, men ett frostat eller tonat glas skapar också en effektfull känsla i ditt badrum.

duschvägg-minimal

MINIMAL

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm

Pris för tillverkning fr. 11.288 SEK

duschvägg-minimal-linjerat_glas

MINIMAL – LINJEGLAS

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm

Pris för tillverkning fr. 14.788 SEK

duschvägg-line-slim

LINE SLIM

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm

Pris för tillverkning fr. 12.563 SEK

duschvägg-lineslim_linjeglas

LINE SLIM – LINJEGLAS

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm

Pris för tillverkning fr. 16.063 SEK

få offert
Duschvägg i smide

Måttbeställda duschväggar i glas

Duschväggen du köper av oss är ett svenskt hantverk som förutom sin praktiska funktion som stänkskydd, även ger ditt badrum en känsla av exklusivitet. Materialet på duschväggarna är stål där varje hörn är filat för hand, vilket gör att hela duschväggen andas kvalitet och personlighet. Våra duschväggar i glas finns tillgängliga i flera olika modeller. Minimal och Line Slim hör till de mest populära och går att beställa i olika färger med olika typer av glas.

Badrum med en industriell duschvägg

Industriväggen har kommit att bli alltmer populär i badrumsmiljöer och det har troligtvis att göra med att den skapar en stilren kontrast mot det, oftast, vita kaklet. Den traditionella industriväggen är svart och det är också den vanligaste färgen på våra duschväggar. Utöver svart rekommenderar vi ytterligare två färger på våra industriella duschväggar. Umbra grey är en grå färg med jordnära toner som ger en naturnära känsla. Grey white är en mjukare, vit färg för dig som önskar ett lugnare och mer harmoniskt intryck.

Duschvägg med svarta spröjs

Den industriella duschväggen kännetecknas av svarta spröjs. Vi föredrar en minimalistisk variant på våra duschväggar, Minimal och Line Slim, men för dig som fördrar mer spröjs kan vi erbjuda ytterligare modeller. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

duschvägg glas
Svart duschvägg i glas
BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Produkter

Handtillverkade speglar i smide
Skapa ett nytt rum med en glasvägg
Helhetslösning eller montera själv?

Vill du att vi hjälper dig att montera din duschvägg i glas kan du välja vår helhetslösning. Då ingår alltifrån kontrollmätning med rådgivning på plats till en färdigmonterad duschvägg. Väljer du istället att montera din duschvägg själv, samt ta alla kontrollmått, dras ett procentuellt belopp av baserat på produktens storlek. En duschvägg väger i snitt 35 kg per kvm och därför kan det vara bra att ha en stark medhjälpare. Monteringsanvisningar medföljer.

Hur lång tid tar det?

Vanligtvis tar det mellan 5-10 veckor att få din duschvägg monterad. När du mottagit din orderbekräftelse och kontrollmätningen är gjord tillverkas din duschvägg. Efter att monteringen av din duschvägg är klar skickar vi en faktura via mejl. Vi erbjuder även upp till 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.

LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert