Stolt Smide & Design

MISSA INTE

Våra senaste nyheter

Ta vara på utrymmet med en vikdörr

En nygammal nyhet är den populära vikdörren med sina praktiska och platsbevarande egenskaper. Med en vikdörr minskas svängradien samtidigt som du enkelt kan öppna upp, eller snarare vika ihop, för att få en fri passage. Denna praktiska lösning går att anpassas efter de flesta dörröppningar och glasväggar, och även efter dina mått. Kontakta oss gärna för mer information!

Vi har lanserat en ny hemsida!

I början på mars 2023 lanserade vi äntligen vår nya hemsida som fått ett helt nytt uttryck. Den nya versionen är en uppdatering både grafiskt och funktionellt, där fokuset legat på att ge våra besökare mer inspiration och information om våra produkter. 

Arbetet är under ständig utveckling så håll utkik efter nya spännande nyheter inom kort!

ny-hemsida
klädhängare-i-smide

Klädhängaren Mandir

Det senaste tillskottet i vårt produktsortiment är klädhängaren Mandir. Denna klädhängare är tillverkad i stål och kommer i två olika modeller; en väggmonterad och en takhängd. 

Längd och bredd bestämmer du med fördel själv vilket gör att du kan anpassa klädhängaren helt efter ditt rums förutsättningar. Finns i färgerna: Svart, umbra grey och grey white.

Pris: 3.500 kr
Med montering: 4.725 kr

Olika uttryck av modellen ARC

Modellen ARC är för oss en nygammal modell som fått nytt ljus på sig under år 2022. ARC har ett välvt spröjs i överkant och kan kombineras med antingen ett LINE- eller ROBUST spröjs, beroende på önskat resultat. Många föredrar att bryta av med täckt plåt i nederkant och därför kan då ett ROBUST spröjs vara att föredra.

nyhet_arc