FÅ OFFERt

Glasväggar med dörr

En glasvägg med dörr ger dig möjligheten att skapa nya rum i ditt hem utan att du går miste om ljusinsläpp och känslan av en öppen planlösning. Valmöjligheterna är många och vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta glasväggen för just dina behov och din personliga stil.

glasvägg-med-dörr
få offert

Skapa nya rum med en glasvägg inomhus

Bevara ljusinsläppet och skapa rymd i rummet med hjälp av en glasvägg med dörr. Våra måttanpassade glasväggar för inomhusbruk finns i varierande modeller och färger, samt med olika typer av glas. Det första steget är att välja hur många sektioner du vill ha baserat på hur bred du önskar att din glasvägg ska vara. Kortfattat skulle man kunna säga att en sektion är ca 1 m bred, så en glasvägg på totalt 3 m skulle kunna delas upp i antingen 3 eller 4 sektioner. Här nedan väljer du önskat antal sektioner för att läsa mer om våra olika modeller och se prisförslag tillsammans med våra olika tillval.

glasvägg 2 sektioner

TVÅ SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 1200-1800 mm

Se alla modeller

TRE SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 1800-3000 mm

Se alla modeller
Glasvägg i 4 sektioner

FYRA SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 2400-4000 mm

Se alla modeller
glasvägg i fem sektioner

FEM SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 3000-5000 mm

Se alla modeller
glasväggar-sovrum

Helhetslösning eller montera glasväggen själv?

De flesta väljer vår helhetslösning när de köper en glasvägg med dörr från oss. Från kontrollmätning med rådgivning på plats till en färdigmonterad glasvägg. Väljer du att köpa en glasvägg med dörr till ett fast mått samt väljer att montera den själv reduceras priset inklusive montering med 15%. En glasväg väger i snitt 35 kg per kvm och därför är en stark medhjälpare bra att ha. Vi levererar glasväggen uppdelad per sektion (max 1 m) vilket underlättar när den ska bäras in. Monteringsanvisningar medföljer vid leverans.

Glasvägg i svart färg

Klassiskt svart glasvägg eller en neutralt vit

Svart är den populäraste färgen på våra glasväggar med dörr, men vi rekommenderar ytterligare två färger. Umbra grey är en grå färg med jordnära toner som ger din glasvägg en naturnära känsla. För dig som önskar en neutralare, vit färg på din glasvägg så är Grey white ett passande alternativ.

Din glasvägg med dörr levereras med ett säkerhetsglas, men det är också möjligt att välja till ett gråtonat-, linjerat- eller spegelglas. 

få offert
BLI INSPIRERAD ATT

Skapa nya rum

Förverkliga drömmen om ett eget vinrum
Sprid ljus med en spegelvägg
få offert
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

glasvägg-sovrum

Skärma av sovrummet med en glasvägg

En glasvägg med dörr kan med fördel placeras i hemmets alla rum, men många har uppmärksammat dess fördelar i framför allt sovrummet. Genom att skärma av sovrummet med en glasvägg bevarar du ljuset i rummet samtidigt som det många gånger upplevs större och mer rymligt. För att minska insynen och skapa en mer avskärmad del i sovrummet kan du med fördel välja till ett mer insynsskyddat glas som ett gråtonat glas, linjerat glas eller ett spegelglas. För en mer ombonad känsla kan du även rama in glasväggen med en gardin som ger dig möjligheten att öppna upp eller skärma av, beroende på dagsrytm. Glasväggen passar extra bra i mindre bostäder där den traditionella sovalkoven ibland behöver en tydlig avgränsning. En sovalkov med en glasvägg med dörr eller en skiljevägg i glas ger rummet en mer harmonisk känsla på grund av dess tydliga avgränsning.

Glasväggar till bastu och badrumsmiljöer

Det finns många olika användningsområden för en glasvägg i ett badrum. En glasvägg med dörr kan placeras som en fast eller öppningsbar glasvägg intill ett badkar eller dusch, men de är också populära som bastuväggar. Glasväggen är konstruerad för att klara av bastuns höga värme och dess utanpåliggande spröjs gör det enkelt att rengöra glaset. Designen på våra bastuväggar och duschväggar i glas har ett varierande utseende, men vår mest efterfrågade modell har en mer minimalistisk design som passar in i de flesta badrum.

glasvägg-bastu
glasvägg-kontor

Måttanpassade glasväggar för kontor

En hög ljudvolym i kombination med andra störande moment på kontoret kan påverka arbetsmiljön negativt. En glasvägg anpassad för kontorsmiljöer är därför ett bra alternativ som hjälper er att skärma av kontoret, men samtidigt bevara den öppna planlösningen. Våra måttanpassade glasväggar för kontor tillverkas helt efter era behov och önskemål. Valmöjligheterna är många när det kommer till val av modell, färg och andra tillval. De flesta upplever våra säkerhetsglas tillräckligt ljuddämpande, men vi erbjuder även ljudisolerade glas när det behovet finns.

Skapa ett eget vinrum med en glasvägg

 
Ett vinrum med en glasvägg kan utformas på olika sätt beroende på det aktuella rummets förutsättningar. Oavsett om du planerar för att installera ett kylaggregat, en vinkyl eller enbart använda vinrummet som förvaring, så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen. De flesta väljer någon av modellerna Minimal eller Line I SLIM när det kommer till glasvägg till ett vinrum. Deras minimalistiska design kommer garanterat att visa upp din vinsamling på bästa sätt!
glasvägg-vinrum
Få offert