FÅ OFFERt

Glasväggar med dörr

En glasvägg med dörr ger dig möjligheten att skapa nya rum i ditt hem utan att du går miste om ljusinsläpp och känslan av en öppen planlösning. Valmöjligheterna är många och vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta glasväggen för just dina behov och din personliga stil.

svart-dubbeldörr-med-glasdörr
få offert

Välj antal sektioner på din glasvägg

Våra måttanpassade glasväggar med dörr finns i mängder av olika modeller och det första steget är att välja hur många sektioner du vill ha. Kortfattat skulle man kunna säga att en sektion är ca 1 m bred, så en glasvägg på totalt 3 m skulle kunna delas upp i antingen 3 eller 4 sektioner.

glasvägg 2 sektioner

Rekommenderat breddmått är 1200-1800 mm

Se alla modeller

Rekommenderat breddmått är 1800-3000 mm

Se alla modeller
Glasvägg i 4 sektioner

Rekommenderat breddmått är 2400-4000 mm

Se alla modeller
glasvägg i fem sektioner

Rekommenderat breddmått är 3000-5000 mm

Se alla modeller

Ge din glasvägg ett personligt uttryck

Glasvägg i svart färg

Svart är den populäraste färgen på våra glasväggar med dörr, men vi rekommenderar ytterligare två färger. Umbra grey är en grå färg med jordnära toner. För dig som önskar en mjukare, vit färg så är Grey white ett passande alternativ.

Din glasvägg med dörr levereras med ett säkerhetsglas, men det är också möjligt att välja ett ljudisolerat glas eller ett opacitet glas som t.ex. ett spegelglas.

Priset på din glasvägg avgörs av antalet sektioner i bredd, val av modell, eventuella tillval, typ av dörr samt antal dörrar på din glasvägg. Vår snittbeställning ligger på ca 50.000 SEK.

få offert
BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Utförda projekt

Birgitta Örne Interior Design strikes again
Nordisk minimalism i Äppelviken

Helhetslösning eller montera din glasvägg själv?

De flesta väljer vår helhetslösning när de köper en glasvägg med dörr från oss. Från kontrollmätning med rådgivning på plats till en färdigmonterad glasvägg. Väljer du att köpa en glasvägg med dörr till ett fast mått reduceras priset med 3.500 SEK. Om du dessutom kan montera din glasvägg själv reduceras priset med cirka 15%. Avdraget kan variera beroende på produktens storlek.
En glasväg väger i snitt 35 kg per kvm och därför är en stark medhjälpare bra att ha. Vi levererar glasväggen uppdelad per sektion (max 1 m) vilket underlättar när den ska bäras in. Monteringsanvisningar medföljer.

Glasvägg i barnrum

Hur lång tid tar det?

Vi har vanligtvis 5-10 veckors leveranstid beroende på vilken typ av glasvägg du önskar. När du fått din orderbekräftelse och kontrollmätningen är gjord tillverkar vi din glasvägg. 

Efter att monteringen av din glasvägg är klar så skickar vi en faktura via mejl. Vi erbjuder även upp till 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.

få offert
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder


Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert