Stolt Smide & Design

Stolt Partners

Våra samarbetspartners

Kvalitet, produktutveckling och en förstklassig kundupplevelse är de ledord vi vill bli förknippade med, och vi ställer därför samma krav på våra leverantörer och samarbetspartners. Genom åren har vi handplockat marknadens bästa inredningsarkitekter, produkttillverkare och distributörer. Allt för att du som kund ska få en minnesvärd upplevelse.

logo fru bohlin
Fullservicebyrån Fru Bohlin tar dina inredningsidéer till en helt ny nivå. Deras inredningsarkitekter och projektledare anpassar förslagen efter dina unika behov som kan bestå av planlösningsändringar, detaljerade ritningar, designkoncept, inredningsförslag och projektledning av hela ditt renoveringsprojekt. 
 
Roslagsgatan 9, Stockholm
Tel: 08-128 100 00

Dekå Entreprenad är specialister på sekelskifte och exklusiva renoveringar. Med passion för högkvalitativa hantverk tillverkas det i det egna snickeriet, alltifrån lister och paneler, till garderober och andra snickerier. Företaget grundades av ägaren Peter och består idag av ett team erfarna hantverkare som är vana vid att arbeta med exklusiva material, och som har rätt kompetens för att hantera dem.  

E-post: offert@dekaentreprenad.se
logo_intressanta-hus
Intressanta Hus är en hustillverkare som älskar detaljer. Ett familjeföretag med en historia som sträcker sig ända från 1969 med en vision att erbjuda ovanliga hus till vanliga priser. Från husfabriken i Västerås levereras hus till hela Sverige med försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping & Leksand.
 
Metallverksgatan 21, Västerås
Tel: 010–202 20 50
logo_wineandbarrels

Wineandbarrels är en av Skandinaviens största leverantörer inom vinförvaring och vintillbehör. De specialiserar sig på allt som har med vin att göra och har ett brett sortiment av vinkylar, vinglas, vinkällarinredning och mycket mer.
Är du intresserad av att bygga ett vinrum hjälper dem dig med allt från idé till klar design.

Hammarby Allé 146, Stockholm
Tel: 08 446 889 88
www.wineandbarrels.se

frontapply

Frontapply är en av Sveriges främsta återförsäljare av kvalitetsprodukter inom beslag. Ur deras sortiment är det många av våra kunder som väljer dörrhandtag från Buster+Punch och Beslag Design. Sväng gärna förbi deras butik för att ta en titt på en av våra modeller av glasväggar.

Heliosgatan 14B, Stockholm
Tel: 08-29 18 18
www.frontapply.se