FÅ OFFERt

Spegelväggar

En spegelvägg ger illusionen av ett större rum samtidigt som reflektionerna i speglarna sprider ljus i ditt hem. Vi erbjuder olika typer av lösningar med både spegelväggar och spegeldörrar som går att kombineras för att skapa den ultimata lösningen för just ditt hem.

spegelvägg-hall
få offert

Spegelväggar och spegeldörrar med en unik design 

En spegelvägg kan utformas på flera olika sätt beroende på önskad design. Vi erbjuder flera olika modeller på spegelväggar med alltifrån en minimalistisk design till modeller med mycket spröjs. Är spegelväggen tänkt att placeras i en hall eller i ett sovrum där syftet är att skärma av och minska insynen, kan det även vara bra att lägga till en dörr till din spegelvägg. På detta sätt kan du enkelt skapa en garderobsvägg med spegeldörr som minskar både insyn och blir en häftig inredningsdetalj i ditt hem.

Den industriella spegelväggen kännetecknas av svarta stålramar med spröjs, men vi rekommenderar ytterligare två färger på våra spegelväggar och spegeldörrar. Umbra grey är en mörkare, grå färg med jordnära toner som skapar en naturnära känsla. Grey white passar dig som vill ha en mjukare, vit färg på din spegelvägg som ger ett mer harmoniskt och luftigt intryck.

spegeldörr
få offert
spegeldörr-glasdörr

Spegeldörr som en effektfull innerdörr

Förutom spegelväggar erbjuder vi även spegeldörrar för hemmets alla rum. Välj mellan en enkeldörr, dubbeldörr eller kanske rentav en skjutdörr med spegelglas. En spegeldörr med skjutskena kan med fördel placeras i en hall eller ett sovrum för att skärma av och sprida ljus i rummets mörkare vrår. Skjutskenan kan monteras i såväl vägg som tak och har en mjukstängning som ger din spegeldörr i glas en exklusiv känsla.

Vi erbjuder tre olika typer av spegelglas till våra spegeldörrar och spegelväggar. Det traditionella spegelglaset, ett gråtonat spegelglas samt ett bronzefärgat spegelglas. Med ett tonat spegelglas blir spegelreflexen lika skarp som ett vanligt spegelglas, men själva ljustonen blir något mjukare.

få offert

Spegelglas

spegelglas

Gråtonat spegelglas

gråtonat-spegelglas

Bronzefärgat spegelglas

Bronstonat-glas
få offert
BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Produkter

Skapa nya rum med en glasvägg
Öppna upp med en glasdörr

Sprid ljus med en spegelvägg i vardagsrummet

Speglar har en förmåga att sprida ljus och rymd med dess effektfulla reflektioner. I vardagsrummet kan spegelväggen även fungera som en rumsavdelare eller skiljevägg i de fall du önskar skapa ett nytt rum, eller dela av till en sovalkov. För maximal effekt av ljusspridningen i vardagsrummet bör spegelväggen placeras i riktning mot ett fönster så ljuset kan reflekteras av speglarna och spridas i rummet. Du kan även uppnå samma effekt genom att istället byta ut vardagsrumsdörren mot en spegeldörr. För en mer öppen känsla kan en skjutdörr med spegelglas vara ett bra alternativ då du kan öppna upp eller stänga till beroende på behov.

Spegeldörrar för hallmiljöer

En spegeldörr eller en spegelvägg kan med fördel placeras i en hall. Här passar den utmärkt som garderobsvägg, gärna i par med två stycken spegeldörrar, eller som innerdörr mot ett annat rum. Många hallmiljöer saknar ljusinsläpp då de ofta saknar fönster, men här kan en spegeldörr eller spegelvägg ljusa upp din hall på ett effektivt sätt. För att tillsätta så mycket ljus som möjligt rekommenderar vi det vanliga spegelglaset till din spegeldörr just i hallmiljöer.

få offert
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert