FÅ OFFERt

Industrifönster

Industrifönstret är ett hantverk som adderar exklusivitet och kvalitet till ditt hem samtidigt som det tillåter ljuset att flöda fritt i rummet. Det klassiska industrifönstret kännetecknas av svarta spröjs, men vi erbjuder även inomhusfönster med en mer minimalistisk design. 

industrifönster
få offert

Välj modell på ditt inomhusfönster

Vi tillverkar industrifönster för inomhusmiljöer i varierande modeller, storlekar och färger. Alla inomhusfönster är tillverkade i en genomgående stålkonstruktion med ett varierande utbud av olika glas. Här nedan kan du välja vilket typ av inomhusfönster du vill ha för att sedan läsa mer om våra olika tillval och prisförslag.

inomhusfönster

VÄLVDA FÖNSTER

Pris för tillverkning fr. 15.265 SEK inkl. moms

FÅ OFFERT
industrifönster

KVADRATISKA  FÖNSTER

Se alla modeller

Klassiska industrifönster med spröjs

Våra industrifönster för inomhusbruk har en tidlös design som passar in i alla hem. Genom dess klassiska material, stål och glas, skänker de en känsla av tyngd och kvalitet till rummet, samtidigt som det skapar kontraster mot det traditionella, skandinaviska hemmet. Ett inomhusfönster kan utformas på olika sätt och därför erbjuder vi en rad olika modeller på våra industrifönster. Minimal är ett passande alternativ för dig som söker ett inomhusfönster för ett maximalt ljusinsläpp. Givetvis erbjuder vi även inomhusfönster med spröjs vilket är det många förknippar med det traditionella industrifönstret. Ett inomhusfönster med spröjs kan utformas på olika sätt, valvat eller rakt, och du bestämmer själv vilket mått du vill ha. Många beställer våra industrifönster med spröjs till fasta mått och utför därefter håltagningen i väggen. Självklart kan vi även hjälpa dig att mäta upp en redan existerande öppning och tillverka fönstret efter just de måtten.

Svarta fönster med spröjs

Svart är den vanligaste färgen på våra inomhusfönster och är också den färg de flesta förknippar med ett klassiskt industrifönster med spröjs. Utöver svart rekommenderar vi ytterligare två färger på våra inomhusfönster. Umbra grey är en mörkare grå färg med jordnära toner som ger en naturnära känsla många uppskattar. Grey white passar dig som vill ha ett industrifönster i en mjukare vit färg. Denna färg skapar ett harmoniskt och luftigt intryck i ditt hem.
Alla industrifönster levereras med ett säkerhetsglas men det är även möjligt att välja till ett linjerat- eller gråtonat glas.
smidesfönster-inomhusfönster

Helhetslösning eller montera industrifönstret själv

Köper du ett industrifönster från oss och väljer till vår helhetslösning ingår allt från kontrollmätning med rådgivning, till ett färdigmonterat inomhusfönster. Du kan även välja att beställa ett industrifönster med ett fast mått.

När du skickat in din beställning till oss blir du kontaktad av vår konstruktör för att boka en tid för måttagning. Efter att du mottagit orderbekräftelsen påbörjas tillverkningen av ditt industrifönster. Väljer du vår helhetslösning med montering blir du kontaktad för tidsbokning av detta inom 5-10 veckor.
Efter att ditt industrifönster är monterat skickar vi dig en faktura via mail. Önskar du att delbetala ditt inomhusfönster erbjuder vi upp till 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.

BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Produkter

Minimalistiska speglar i smide
Släpp in ljuset med en glasdörr
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

petter gyllemalm
petter gyllemalm
2022-05-17
Verifierad
Dunder nöjd ! Extremt service inriktade och väldigt trevliga. Har redan kommit på lite fler projekt:)
Elnta Meragia
Elnta Meragia
2022-03-25
Verifierad
We are super happy with the end result. We asked from the company to help us close one open space we had in our home to make it an office room. The process went smoothly well. The team took the dimensions, they brought the materials and they put the glass in place within a few working hours. Super quick and well done job. I highly recommend Stolt Smide & Design to anyone looking to separate a space in their home 🙂
tim broberg
tim broberg
2022-03-14
Verifierad
Wow! Så nöjd med allt. Detta är proffs och de kan verkligen sina glasväggar och att ta hand om sina kunder. Ifall ni funderar på en glasvägg använd er av Stolt Smide. Mvh Tim
Cesar Sierra
Cesar Sierra
2022-03-09
Verifierad
Prima service från första mötet till slutmontering. Men framför allt så levererar dem en produkt som luktar kvalitet. Hela min familj är supernöjda med glasväggen. Den blir ett lyft för hela hemmet. Jag kan varmt rekommera Stolt Smide & Design.
Lotta Bergman
Lotta Bergman
2022-02-22
Verifierad
Gediget och mäktigt. Känner mig som en drottning när jag slår upp våra dörrar i vår glasvägg. Valde modell Minimal, helt utan spröjsar, för att den passade bra i vår moderna lägenhet, men liknande fönster. Det blev mer effektfullt än jag vågat hoppas, fyra långsmala glaspartier inramade med svart stål. Kontakten med Stolt, från beställning, vi uppmätning, till montörernas snabba jobb, var enkel och smärtfri. Så nöjd med vår vägg som gör att vi kan njuta av våra två rum, kök och vardagsrum, utan att störas, men behålla lägenhetens genomgående ljus.
Anna Hoppers
Anna Hoppers
2022-02-08
Verifierad
Så oerhört nöjd med både bemötandet och slutresultatet! Rekommenderar varmt företaget ✨
Elin Sikell-Lundin
Elin Sikell-Lundin
2022-01-28
Verifierad
Supernöjda med vår vinkyl under trappen. Även superproffsiga hantverkare som kom ut innan och gjorde mätningar samt installationen. Kan varmt rekommendera!
Alexander Tennström
Alexander Tennström
2022-01-16
Verifierad
Väldigt hög kvalitet på leveransen av våra konferensrum. /a

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Låt oss förnya ditt hem

FÅ OFFERT
Få offert