FÅ OFFERt

Industrifönster

Industrifönstret är ett hantverk som adderar exklusivitet och kvalitet till ditt hem samtidigt som det tillåter ljuset att flöda fritt i rummet. Det klassiska industrifönstret kännetecknas av svarta spröjs, men vi erbjuder även inomhusfönster med en mer minimalistisk design. 

industrifönster
få offert

Välj modell på ditt inomhusfönster

Vi tillverkar industrifönster för inomhusmiljöer i varierande modeller, storlekar och färger. Alla inomhusfönster är tillverkade i en genomgående stålkonstruktion med ett varierande utbud av olika glas. Här nedan kan du välja vilket typ av inomhusfönster du vill ha för att sedan läsa mer om våra olika tillval och prisförslag.

inomhusfönster

VÄLVDA FÖNSTER

Pris för tillverkning fr. 15.265 SEK inkl. moms

FÅ OFFERT
industrifönster

KVADRATISKA  FÖNSTER

Se alla modeller

Klassiska industrifönster med spröjs

Våra industrifönster för inomhusbruk har en tidlös design som passar in i alla hem. Genom dess klassiska material, stål och glas, skänker de en känsla av tyngd och kvalitet till rummet, samtidigt som det skapar kontraster mot det traditionella, skandinaviska hemmet. Ett inomhusfönster kan utformas på olika sätt och därför erbjuder vi en rad olika modeller på våra industrifönster. Minimal är ett passande alternativ för dig som söker ett inomhusfönster för ett maximalt ljusinsläpp. Givetvis erbjuder vi även inomhusfönster med spröjs vilket är det många förknippar med det traditionella industrifönstret. Ett inomhusfönster med spröjs kan utformas på olika sätt, valvat eller rakt, och du bestämmer själv vilket mått du vill ha. Många beställer våra industrifönster med spröjs till fasta mått och utför därefter håltagningen i väggen. Självklart kan vi även hjälpa dig att mäta upp en redan existerande öppning och tillverka fönstret efter just de måtten.

Svarta fönster med spröjs

Svart är den vanligaste färgen på våra inomhusfönster och är också den färg de flesta förknippar med ett klassiskt industrifönster med spröjs. Utöver svart rekommenderar vi ytterligare två färger på våra inomhusfönster. Umbra grey är en mörkare grå färg med jordnära toner som ger en naturnära känsla många uppskattar. Grey white passar dig som vill ha ett industrifönster i en mjukare vit färg. Denna färg skapar ett harmoniskt och luftigt intryck i ditt hem.
Alla industrifönster levereras med ett säkerhetsglas men det är även möjligt att välja till ett linjerat- eller gråtonat glas.
smidesfönster-inomhusfönster

Helhetslösning eller montera industrifönstret själv

Köper du ett industrifönster från oss och väljer till vår helhetslösning ingår allt från kontrollmätning med rådgivning, till ett färdigmonterat inomhusfönster. Du kan även välja att beställa ett industrifönster med ett fast mått.

När du skickat in din beställning till oss blir du kontaktad av vår konstruktör för att boka en tid för måttagning. Efter att du mottagit orderbekräftelsen påbörjas tillverkningen av ditt industrifönster. Väljer du vår helhetslösning med montering blir du kontaktad för tidsbokning av detta inom 5-10 veckor.
Efter att ditt industrifönster är monterat skickar vi dig en faktura via mail. Önskar du att delbetala ditt inomhusfönster erbjuder vi upp till 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.

BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Produkter

Minimalistiska speglar i smide
Släpp in ljuset med en glasdörr
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Låt oss förnya ditt hem

FÅ OFFERT
Få offert