Stolt Smide & Design

Skafferidörrar

VI MÅTTANPASSAR EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Låt skafferidörren bli en naturlig del av rummet

En skafferidörr i glas kan utformas på en mängd olika sätt när det kommer till design, färg och val av glas. Vi tillverkar alla våra skafferidörrar för hand i en gedigen stålkonstrukion helt efter dina mått. På detta sätt kan vi anpassa skafferidörren exakt efter den befintliga dörröppningen för bästa resultat. Här nedan kan du se våra olika modeller på skafferidörrar samt läsa mer om vilka olika färger och glas som du kan välja mellan för att personifiera din skafferidörr.

Skafferidörr Minimal

Pris för tillverkning: 15.470 kr
Pris inkl. montering: 18.200 kr
Pris efter ROT-avdrag: 16.380 kr

Skafferidörr Line I SLIM

Pris för tillverkning: 16.575 kr
Pris inkl. montering: 19.500 kr
Pris efter ROT-avdrag: 17.550 kr

Skafferidörr Three I SLIM

Pris för tillverkning: 17.765 kr
Pris inkl. montering: 20.900 kr
Pris efter ROT-avdrag: 18.810 kr

Skafferidörr Line I ROBUST

Pris för tillverkning: 17.765 kr
Pris inkl. montering: 20.900 kr
Pris efter ROT-avdrag: 18.810 kr

ED
Skafferidörr ARC I SLIM

Pris för tillverkning:
Pris inkl. montering: 
Pris efter ROT-avdrag:

Glas för skafferidörrar

Alla våra glasdörrar kommer med ett härdat glas, även kallat säkerhetsglas. Det är ett vanligt klarglas som passar till de flesta rum. Många föredrar däremot ett mönstrat eller tonat glas på sin skafferidörr just för att de skärmar av och minskar insynen. Populärast är helt klart linjeglaset vilket är det glas de flesta väljer till så väl glasdörrar, som till glasväggar. Utöver linjeglas erbjuder vi även bankat glas och tonade glas som också ger ett bra insynsskydd.

skafferidörr-med-linjeglas
skafferidörr-i-glas-och-stål

INSPIRATION

Skafferidörrar med eller utan spröjs

Ett skafferi kan utformas på en mängd olika sätt likväl som det kan placeras på varierande platser i hemmet. Traditionellt sätt fick ofta skafferiet en plats i hemmets svalare delar, exempelvis i källaren. Idag har vi däremot bjudit in skafferiet till att bli en del av köket och därmed har det fått en plats i hemmets mittpunkt. Detta medför såklart många fördelar och då framförallt att det går snabbt och smidigt att hitta alla matvaror. Däremot ställs helt andra krav på skafferidörrens utseende för att den ska passa ihop med den övriga heminredningen. 

Vi erbjuder en mängd olika designs på våra skafferidörrar med alltifrån modeller med en minimalistisk och stilren design, till modeller med mycket spröjs. Den populäraste modellen på just skafferidörrar är Line I ROBUST klädd med plåt nedtill. Vissa föredrar även modellen Minimal med ett tonat glas som tillval. En glasdörr med spröjs kan också skapa en läcker industriell känsla i ditt hem, och här är serien Line eftertraktade med sina smala, stilrena spröjs.

 

Kostnadsfri offert

Få en kostnadsfri offert oavsett projekt. För rådgivning och tips är du välkommen att boka ett videomöte.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat hantverk med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Nöjdhetsgaranti

Vi vill att du ska vara 100% nöjd och vi har därför som vision att slutresultatet ska överträffa dina förväntningar.