FÅ OFFERt

Intressanta Hus med fokus på ljusinsläpp

intressanta_hus_logo

Hög kvalitet och en förkärlek till detaljer och smarta lösningar ligger till grund för Intressanta Hus vision om att vara en Sveriges främsta hustillverkare. Familjeföretaget har funnits sedan 2010 men har både kunskap och erfarenhet tillbaka till det sena 60-talet, och vet därför vad som krävs för att tillverka speciella hus, utan att det behöver kosta speciellt mycket mer. Här går vi till botten med vad som gör dem så intressanta.

intressanta-hus_kontor

Individuella hus från grunden

Drömmen om att bygga ett eget hus är något som många av oss delar. Vägen dit kan däremot variera. Kataloghusen, ett utbud av standardhus av olika storlekar och design, har förenklat processen avsevärt, men här vill Intressanta Hus betona att det inte behöver vara mer komplicerat att rita upp ett personligt hus från grunden.

”I vår husfabrik arbetar inredare, arkitekter, konstruktörer och produktion tillsammans där vi kombinerar vår kunskap och erfarenhet. Det gör att vi snabbare kan hitta kostnadseffektiva lösningar och samtidigt kapa onödiga ledtider.” säger Jesper Hjälmeby från Intressanta Hus.

”När vi tillsammans med kunden ritat upp huset så produceras det i vår husfabrik i Västerås. Huset monteras och utrustas sen på plats ute på tomten. På det viset kombinerar vi det sköna med att få ett individuellt hus, med den rationella produktionen hos normala kataloghus.”

intressantahus-kontor-01
intressanta_hus_02

Hus med rätt potential för att maximera ljusinsläppet

För ökad trivsel och välmående är det naturliga ljuset en viktig faktor. Intressanta Hus är unika på den punkt att deras hus har en takhöjd på 2,70 m som standardmått. Fönster och dörrar börjar från 2,30 m, vilket maximerar både ljusinsläppet och känslan av rymd.

Låt ljuset flöda fritt i hemmet

För att låta ljuset flöda fritt väljer Intressanta Hus ibland att lägga till våra glasväggar i sina ritningar. De fyller olika funktioner i olika delar av hemmet, men vanligast är att de placeras i köksutrymmen, badrum eller vardagsrum. Glasväggarna delar av rummen på ett effektivt sätt utan att begränsa ljusflödet.

Skandinavisk färgsättning i ljusa färger

Färgsättningen i hemmet har en stor påverkan på ljussättningen och känslan av rymd. ”De flesta av våra kunder efterfrågar ljusa, neutrala färger när det kommer till färgsättningen i deras nya hem. Det skandinaviska modet lever kvar och är helt klart en fördel om man vill att sitt hem ska upplevas ljust och rymligt” säger Jesper.

intressanta-hus

Vill du komma i kontakt med Intressanta Hus?

Oavsett fråga eller fundering så är du alltid välkommen att kontakta Intressanta Hus. De hjälper dig gärna genom hela processen, från drömstadiet till ett nyckelfärdigt hus. www.intressantahus.se

Låt oss förnya ditt hem

FÅ OFFERT
Få offert