FÅ OFFERt

Förverkliga drömmen om ett eget vinrum

Vinrum fyller många olika funktioner i våra hem och är det optimala alternativet för dig som vill lagra vinsamlingen på ett estetiskt, tilltalande sätt. Rätt temperatur, fuktighet och ljus är också viktigt att ta hänsyn till i fråga om ett optimalt vinrum. Vi hjälper dig gärna att förverkliga drömmen om ett eget vinrum utan att göra det allt för komplicerat.

Wineandbarrels

Wineandbarrels är en Stolt Partner till oss och även Skandinaviens största leverantör av vintillbehör och vinförvaring. Tillsammans kan vi erbjuda ett färdigt koncept med alltifrån ett inglasat vinrum, till kylsystem och vinförvaring. Här nedan går vi igenom, steg-för-steg, viktiga saker att tänka på när du planerar för ditt nya vinrum.

vinrum och vinförvaring

Från idé till ett färdigt vinrum

Det första steget mot ett eget vinrum brukar vara att se över kapaciteten för det potentiella vinrummet. Vilka möjligheter finns i fråga om kylsystem? Är det skyddat från dagsljus och störande ljud? Se även över förvaringsmöjligheterna i rummet och försök att göra en uppskattning av hur många vinflaskor du planerar att förvara i rummet.

vinförvaring
vinrum i glas

Bygg ett vinrum i glas

Hör du till en av dem som vill visa upp din vinsamling så är en glasvägg ett bra alternativ. Våra glasväggar med dörr finns i både klarglas och ett populärt gråtonat glas som båda utrustats med UV-skydd. De populäraste modellerna på glasväggarna är Minimal och Line SLIM. De har båda ett minimalistisk och stilrent utseende som visar upp din vinsamling från sin bästa sida.

Vinrum i klassiskt trä eller industriell stil?

Många föredrar vinförvaring av det klassiska träslaget ek när det kommer till att inreda vinrum. De traditionella ekfaten och ektunnorna skapar ett enhetligt intryck med Wineandbarrels läckra vinställ i ek. För att bryta av väljer många att komplettera inredningen med detaljer i industriell stil. Här sätter endast fantasin gränserna.

vintunna-ek
bygg ett vinrum hemma

Rätt kyla och fuktighet i ditt vinrum

Rätt temperatur och fuktighet i vinrummet är viktigt för att bevara kvaliteten på din vinsamling. Det finns flera olika alternativ att välja mellan i fråga om kylsystem men de vanligaste är vinkyl och kylaggregat. Ett kylaggregat ger möjligheten att få en konstant, reglerbar kyla i hela rummet, men kräver också mer i fråga om isolering, fuktskydd och ventilation. En vinkyl är ett enklare alternativ men fullt lika funktionellt. Wineandbarrels erbjuder flera olika modeller som går att anpassa efter just dina förutsättningar.

LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

petter gyllemalm
petter gyllemalm
2022-05-17
Verifierad
Dunder nöjd ! Extremt service inriktade och väldigt trevliga. Har redan kommit på lite fler projekt:)
Elnta Meragia
Elnta Meragia
2022-03-25
Verifierad
We are super happy with the end result. We asked from the company to help us close one open space we had in our home to make it an office room. The process went smoothly well. The team took the dimensions, they brought the materials and they put the glass in place within a few working hours. Super quick and well done job. I highly recommend Stolt Smide & Design to anyone looking to separate a space in their home 🙂
tim broberg
tim broberg
2022-03-14
Verifierad
Wow! Så nöjd med allt. Detta är proffs och de kan verkligen sina glasväggar och att ta hand om sina kunder. Ifall ni funderar på en glasvägg använd er av Stolt Smide. Mvh Tim
Cesar Sierra
Cesar Sierra
2022-03-09
Verifierad
Prima service från första mötet till slutmontering. Men framför allt så levererar dem en produkt som luktar kvalitet. Hela min familj är supernöjda med glasväggen. Den blir ett lyft för hela hemmet. Jag kan varmt rekommera Stolt Smide & Design.
Lotta Bergman
Lotta Bergman
2022-02-22
Verifierad
Gediget och mäktigt. Känner mig som en drottning när jag slår upp våra dörrar i vår glasvägg. Valde modell Minimal, helt utan spröjsar, för att den passade bra i vår moderna lägenhet, men liknande fönster. Det blev mer effektfullt än jag vågat hoppas, fyra långsmala glaspartier inramade med svart stål. Kontakten med Stolt, från beställning, vi uppmätning, till montörernas snabba jobb, var enkel och smärtfri. Så nöjd med vår vägg som gör att vi kan njuta av våra två rum, kök och vardagsrum, utan att störas, men behålla lägenhetens genomgående ljus.
Anna Hoppers
Anna Hoppers
2022-02-08
Verifierad
Så oerhört nöjd med både bemötandet och slutresultatet! Rekommenderar varmt företaget ✨

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Vill du också ha ett eget vinrum hemma?

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och prisförslag.

FÅ OFFERT
Få offert