Stolt Smide & Design

Våra olika tillval

skjutskena

Exklusiva skjutskenor

Som tillval till våra glasdörrar kan du välja till en eller flera skjutskenor. Skjutskenan är tillverkad i Schweiz och har en mjukstängning vilket ger skjutdörren en exklusiv finish. Den kan dessutom fästas i såväl vägg som tak vilket underlättar beroende på ditt rums förutsättningar. I underkant på våra glasdörrar fäster vi en osynlig fena som hjälper till att hålla dörren på plats vid öppning. Detta gör att du inte behöver ha en skena i golvet och därför kan parketten flöda fritt. 
 
Pris: 3000 kr / dörr

Överljus för hem med högt i tak

Ett överljus är ett fast fönster som placeras ovanför en sektion eller dörr. Detta tillval passar dig som har högt i tak med ett höjdmått på minst 2600 mm. 

Pris:
1 sektion 2.900 kr
2 sektioner 3.900 kr
3 sektioner 8.900 kr
4 sektioner 12.900 kr

överljus
olika-typer-av-glas

Olika typer av glas

Som standard kommer våra produkter med ett härdat klarglas, även kallat säkerhetsglas. Önskar du däremot ett mer insynsskyddat glas som exempelvis ett linjeglas eller tonat glas finns de bland våra tillval. Här kan du läsa mer om våra olika glas.

Handtag från Buster+Punch

Alla glasdörrar levereras med ett handtillverkat, svetsat smideshandtag som går i linje med vår avskalade design på alla våra produkter. Som tillval är det möjligt att välja till ett handtag med låskista och trycke från Buster+Punch. Detta handtag ger glasdörren ett helt nytt uttryck med nya funktioner. 

Pris: 
Trycke 3.900 kr
Handtag, trycke & låshus 4.900 kr

handtag-buster+punch
att-välja-färg

Välj färg på ditt smidesparti

Vi lackar alla våra smidespartier i färgsystemet RAL med matt finstruktur. Svart är den vanligaste färgen som de flesta väljer på sina glasväggar och dörrar, men populära är även färgerna umbra grey, grey white och pure white. Du väljer fritt vilken av dessa färger du vill ha, helt utan extra kostnad. Här kan du läsa mer om våra olika färger.