FÅ OFFERt

Glasräcken

Ett glasräcke ger rummet det placeras i adderad rymd. Genom att låta ljuset flöda fritt kan ett glasräcke med säkerhetsglas både skydda och bevara ljus. Materialet stål, som dessutom är bearbetat för hand, ger en exklusiv känsla till ditt hem. Låter du ditt glasräcke prydas av spröjs kan du enkelt anpassa estetiken efter just din smak.

dubbla-glasräcken-smide
få offert

Måttanpassade glasräcken för inomhusbruk

Vi tillverkar glasräcken för inomhusbruk helt efter dina mått i en design som är både stilren och modern. Alla glasräcken är handtillverkade i vår egen smidesverkstad i en gedigen stålkonstruktion för en livslång hållbarhet. Här nedan kan du se olika prisförslag samt mer information om våra vanligaste glasräcken, i en eller flera sektioner. Kontakta oss gärna för personlig rådgivning och en kostnadsfri offert.
glasräcke-en-sektion

EN SEKTION

Rekommenderat breddmått är 500-1000 mm

Se alla modeller
glasräcke-3-sektioner

FLERA SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 1500-3000 mm

Se alla modeller

Skyddande glasräcken för trappor

Ett glasräcke har flera användningsområden men vanligast är att de placeras som ett skydd intill en trappa. Våra glasräcken i smide levereras alltid med ett säkerhetsglas. Säkerhetsglasen kan även lamineras med andra typer av glas, t.ex. linjeglas. Då får glasräcket en helt annan karaktär jämfört med ett vanligt transparent glas.

Den populäraste färgen på våra glasräcken är svart, men vi rekommenderar ytterligare två andra färger. Umbra Grey, är en mörkare grå färg med en naturnära känsla genom ett inslag av jord. Den skapar kontrast men är samtidigt något mjukare än svart. Den andra färgen är Grey white som är en bruten vit färg. Denna färg passar ett rum med vita väggar där glasräcket är tänkt att smälta in i omgivningen.

Vad kostar ett glasräcke i smide?

Alla glasräcken tillverkas av våra egna smeder i Stockholm där varje hörn filas för hand. Priset på våra glasräcken avgörs av antalet sektioner i bredd, samt om du önskar spröjsindelning på ditt glasräcke. Här ovan kan du välja önskad bredd och antal sektioner för att läsa mer om våra olika modeller och prisuppgifter.

När du kommit fram till vilken modell och färg du vill ha på ditt glasräcke är det dags att boka in en tid för måttagning, om du inte beställer ett glasräcke till ett fast mått. Därefter sätter tillverkningen i gång och när det är dags för monteringen av ditt glasräcke blir du återigen kontaktad för tidsbokning av monteringen. Givetvis kan du montera ditt glasräcke själv med medföljande monteringsanvisningar.
Två veckor efter monteringen får du din faktura via mail. Vi erbjuder även 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.

få offert
BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Utförda projekt

Skapa nya rum med en glasvägg
Glasdörrar med effektfulla glas
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert