FÅ OFFERt

Glasräcken

Ett glasräcke ger rummet det placeras i adderad rymd. Genom att låta ljuset flöda fritt kan ett glasräcke med säkerhetsglas både skydda och bevara ljus. Materialet stål, som dessutom är bearbetat för hand, ger en exklusiv känsla till ditt hem. Låter du ditt glasräcke prydas av spröjs kan du enkelt anpassa estetiken efter just din smak.

dubbla-glasräcken-smide
få offert

Måttanpassade glasräcken för inomhusbruk

Vi tillverkar glasräcken för inomhusbruk helt efter dina mått i en design som är både stilren och modern. Alla glasräcken är handtillverkade i vår egen smidesverkstad i en gedigen stålkonstruktion för en livslång hållbarhet. Här nedan kan du se olika prisförslag samt mer information om våra vanligaste glasräcken, i en eller flera sektioner. Kontakta oss gärna för personlig rådgivning och en kostnadsfri offert.
glasräcke-en-sektion

EN SEKTION

Rekommenderat breddmått är 500-1000 mm

Se alla modeller
glasräcke-3-sektioner

FLERA SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 1500-3000 mm

Se alla modeller

Skyddande glasräcken för trappor

Ett glasräcke har flera användningsområden men vanligast är att de placeras som ett skydd intill en trappa. Våra glasräcken i smide levereras alltid med ett säkerhetsglas. Säkerhetsglasen kan även lamineras med andra typer av glas, t.ex. linjeglas. Då får glasräcket en helt annan karaktär jämfört med ett vanligt transparent glas.

Den populäraste färgen på våra glasräcken är svart, men vi rekommenderar ytterligare två andra färger. Umbra Grey, är en mörkare grå färg med en naturnära känsla genom ett inslag av jord. Den skapar kontrast men är samtidigt något mjukare än svart. Den andra färgen är Grey white som är en bruten vit färg. Denna färg passar ett rum med vita väggar där glasräcket är tänkt att smälta in i omgivningen.

Vad kostar ett glasräcke i smide?

Alla glasräcken tillverkas av våra egna smeder i Stockholm där varje hörn filas för hand. Priset på våra glasräcken avgörs av antalet sektioner i bredd, samt om du önskar spröjsindelning på ditt glasräcke. Här ovan kan du välja önskad bredd och antal sektioner för att läsa mer om våra olika modeller och prisuppgifter.

När du kommit fram till vilken modell och färg du vill ha på ditt glasräcke är det dags att boka in en tid för måttagning, om du inte beställer ett glasräcke till ett fast mått. Därefter sätter tillverkningen i gång och när det är dags för monteringen av ditt glasräcke blir du återigen kontaktad för tidsbokning av monteringen. Givetvis kan du montera ditt glasräcke själv med medföljande monteringsanvisningar.
Två veckor efter monteringen får du din faktura via mail. Vi erbjuder även 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.

få offert
BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Utförda projekt

Skapa nya rum med en glasvägg
Glasdörrar med effektfulla glas
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

petter gyllemalm
petter gyllemalm
2022-05-17
Verifierad
Dunder nöjd ! Extremt service inriktade och väldigt trevliga. Har redan kommit på lite fler projekt:)
Elnta Meragia
Elnta Meragia
2022-03-25
Verifierad
We are super happy with the end result. We asked from the company to help us close one open space we had in our home to make it an office room. The process went smoothly well. The team took the dimensions, they brought the materials and they put the glass in place within a few working hours. Super quick and well done job. I highly recommend Stolt Smide & Design to anyone looking to separate a space in their home 🙂
tim broberg
tim broberg
2022-03-14
Verifierad
Wow! Så nöjd med allt. Detta är proffs och de kan verkligen sina glasväggar och att ta hand om sina kunder. Ifall ni funderar på en glasvägg använd er av Stolt Smide. Mvh Tim
Cesar Sierra
Cesar Sierra
2022-03-09
Verifierad
Prima service från första mötet till slutmontering. Men framför allt så levererar dem en produkt som luktar kvalitet. Hela min familj är supernöjda med glasväggen. Den blir ett lyft för hela hemmet. Jag kan varmt rekommera Stolt Smide & Design.
Lotta Bergman
Lotta Bergman
2022-02-22
Verifierad
Gediget och mäktigt. Känner mig som en drottning när jag slår upp våra dörrar i vår glasvägg. Valde modell Minimal, helt utan spröjsar, för att den passade bra i vår moderna lägenhet, men liknande fönster. Det blev mer effektfullt än jag vågat hoppas, fyra långsmala glaspartier inramade med svart stål. Kontakten med Stolt, från beställning, vi uppmätning, till montörernas snabba jobb, var enkel och smärtfri. Så nöjd med vår vägg som gör att vi kan njuta av våra två rum, kök och vardagsrum, utan att störas, men behålla lägenhetens genomgående ljus.
Anna Hoppers
Anna Hoppers
2022-02-08
Verifierad
Så oerhört nöjd med både bemötandet och slutresultatet! Rekommenderar varmt företaget ✨
Elin Sikell-Lundin
Elin Sikell-Lundin
2022-01-28
Verifierad
Supernöjda med vår vinkyl under trappen. Även superproffsiga hantverkare som kom ut innan och gjorde mätningar samt installationen. Kan varmt rekommendera!
Alexander Tennström
Alexander Tennström
2022-01-16
Verifierad
Väldigt hög kvalitet på leveransen av våra konferensrum. /a

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert