FÅ OFFERt

Glasräcken

Ett smidesräcke i glas ger rummet det placeras i adderad rymd. Genom att låta ljuset flöda fritt kan ett glasräcke med säkerhetsglas både skydda och bevara ljus.
Ett smidesräcke ger genom materialet stål, bearbetat för hand, även en exklusiv känsla till ditt hem. Låter du dessutom ditt glasräcke prydas av spröjs kan du enkelt anpassa estetiken efter just din smak.

dubbla-glasräcken-smide

Måttanpassade smidesräcken i glas

Vi tillverkar glasräcken helt efter dina mått och önskemål med en design som är stilren och modern. Här nedan kan du se prisförslag på två av våra vanligaste smidesräcken i glas, men du kan givetvis kontakta oss för personlig rådgivning.
glasräcke-en-sektion

EN SEKTION

Rekommenderat breddmått är 500-1000 mm

Pris för tillverkning fr. 8.290 SEK

glasräcke-3-sektioner

TRE SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 1500-3000 mm

Pris för tillverkning fr. 14.620 SEK

få offert

Designade glasräcken inomhus

Den populäraste färgen på våra smidesräcken i glas är svart, men vi rekommenderar ytterligare två andra färger.

Umbra Grey, är en mörk färg med en naturnära känsla genom ett inslag av jord. Den skapar kontrast men är samtidigt något mjukare än svart. Den andra färgen är Grey white som är en bruten vit. Denna färg passar ett rum med vita väggar där glasräcket ska smälta in i omgivningen.

Ditt glasräcke i smide levereras alltid med ett säkerhetsglas. Säkerhetsglasen kan även lamineras med andra typer av glas, t.ex. linjeglas. Då får smidesräcket i glas en helt annan karaktär jämfört med ett vanligt transparent glas.

Vad kostar ett glasräcke i smide?

Alla glasräcken tillverkas av våra egna smeder i Stockholm där varje hörn filas för hand. Priset på våra glasräcken avgörs av antalet sektioner i bredd, samt om du önskar spröjsindelning på ditt smidesräcke. När du kommit fram till vilken modell och färg du vill ha på ditt glasräcke är det dags att boka in en tid för måttagning, om du inte beställer ett smidesräcke till ett fast mått. Därefter sätter tillverkningen igång och när det är dags för monteringen av ditt glasräcke blir du återigen kontaktad för tidsbokning av monteringen. Givetvis kan du montera ditt glasräcke själv med medföljande monteringsanvisningar.
Två veckor efter monteringen får du din faktura via mail. Vi erbjuder även 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.
BLI INSPIRERAD AV VÅRA

Utförda projekt

Birgitta Örne Interior Design strikes again
Nordisk minimalism i Äppelviken
LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder


Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert