FÅ OFFERt

Skiljeväggar i glas

Skiljeväggen, även kallad rumsavdelare, hjälper dig att dela av eller bara avgränsa ett rum. Vi hjälper dig att designa den perfekta skiljeväggen i glas helt efter dina önskemål, mått och behov.

Skiljevägg i glas och smide

Välj antal sektioner på din skiljevägg i glas

Vi erbjuder skiljeväggar och rumsavdelare i glas, med eller utan spröjs, som hjälper dig att ta tillvara på ljusinsläppet samtidigt som du bevarar känslan av rymd i rummet. Våra skiljeväggar och rumsavdelare i glas finns i flera olika modeller och tillverkas helt efter dina önskade mått. Det första steget är att välja hur bred skiljevägg du vill ha, därefter kan du välja antal sektioner i bredd. En sektion bör max vara 1 meter bred och rekommenderas inte under 50 cm.  Här nedan kan du välja antalet sektioner på din skiljevägg i glas för att läsa mer om våra olika modeller, färger och eventuella tillval.

skiljevägg 1 sektion

EN SEKTION

Rekommenderat breddmått är 600-1000 mm

Se alla modeller
skiljevägg i 2 sektioner

TVÅ SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 1200-2000 mm

Se alla modeller
skiljevägg i 3 sektioner

TRE SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 1800-3000 mm

Se alla modeller
skiljevägg 4 sektioner

FYRA SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 2400-4000 mm

Se alla modeller
Skiljevägg 5 sektioner

FEM SEKTIONER

Rekommenderat breddmått är 3000-5000 mm

Se alla modeller
Rumsavdelare i glas

Designa din egen rumsavdelare i glas

En rumsavdelare i glas har många användningsområden. Den används både för att dela upp stora kontorslokaler men likaväl kan en skiljevägg i glas användas för att avgränsa din hall eller beskådas som en dekorativ detalj. Det vanligaste är att använda rumsavdelaren för att skapa en avskild sovplats. Med hjälp av textiler, opakt glas eller plåt nedtill får rumsavdelaren i glas även ett insynsskydd. Skiljeväggen delar på ett effektivt sätt av rummet utan att du behöver förlora varken ljus och rymd.
skiljevägg-i-glas

Industriell skiljevägg med spröjs

Skiljeväggen i glas som du köper av oss är ett svenskt hantverk. Den är designad i tidlösa grundformer och tillverkad i vår verkstad i Stockholm, Skogås. Materialet på konstruktionen är stål och varje hörn är filat för hand. Detta upplevs när du har fått in skiljeväggen eller rumsavdelaren i ditt hem. Den andas kvalitet och personlighet.

När du valt antal sektioner på din rumsavdelare eller skiljevägg i glas är det dags att välja färg. Den industriella skiljeväggen i glas förknippar många med en svart stålram med mycket spröjs, men vi rekommenderar ytterligare två färger samt en rad olika glas. Umbra grey är en mörkare grå färg med jordnära toner som ger en naturnära känsla i ditt hem. Grey white är ett passande alternativ till dig som vill ha en mjukare, vit färg med ett harmoniskt och luftigt intryck.

Alla skiljeväggar och rumsavdelare går att få med eller utan spröjs beroende på vilken modell du väljer. Önskar du däremot en mer minimalistisk design på din skiljevägg i glas rekommenderar vi modeller som Minimal och Line I SLIM.
Till din skiljevägg eller rumsavdelare kan du välja mellan en rad olika glas som linjeglas och gråtonade glas, samt effektfulla spegelglas.

få offert
BLI INSPIRERAD AV FLER AV

Våra produkter

Släpp in ljuset med ett smidesfönster
Glasräcken med säkerhetsglas

Helhetslösning eller montera din skiljevägg själv?

När du köper en skiljevägg eller rumsavdelare i glas kan du välja till vår helhetslösning. Då ingår allt från rådgivning med kontrollmätning på plats, till leverans och montering av din skiljevägg. Väljer du däremot att köpa en skiljevägg eller rumsavdelare till ett fast mått samt väljer att montera den själv, reduceras priset inklusive montering med 15%. En skiljevägg väger i snitt 35 kg per kvm och därför är en stark medhjälpare bra att ha. Vi levererar alla skiljeväggar och rumsavdelare uppdelade per sektion (max 1 m) vilket underlättar när de ska bäras in. Monteringsanvisningar medföljer vid leverans.

Vår leveranstid för skiljeväggar i glas brukar ligga på 5-10 veckor. När du fått din orderbekräftelse kontaktar vi dig för att boka en kontrollmätning om du inte valt beställa din skiljevägg eller rumsavdelare till fasta mått. Därefter påbörjas tillverkningen och när allt är färdigt att monteras blir du återigen kontaktad för att boka en tid för det. När allt är färdigmonterat och klart skickar vi dig en faktura via mail. Vill du dela upp din betalning erbjuder vi upp till 24 månaders räntefri delbetalning via Nordea Finans.

LYSSNA INTE BARA PÅ OSS,

Detta tycker våra kunder

petter gyllemalm
petter gyllemalm
2022-05-17
Verifierad
Dunder nöjd ! Extremt service inriktade och väldigt trevliga. Har redan kommit på lite fler projekt:)
Elnta Meragia
Elnta Meragia
2022-03-25
Verifierad
We are super happy with the end result. We asked from the company to help us close one open space we had in our home to make it an office room. The process went smoothly well. The team took the dimensions, they brought the materials and they put the glass in place within a few working hours. Super quick and well done job. I highly recommend Stolt Smide & Design to anyone looking to separate a space in their home 🙂
tim broberg
tim broberg
2022-03-14
Verifierad
Wow! Så nöjd med allt. Detta är proffs och de kan verkligen sina glasväggar och att ta hand om sina kunder. Ifall ni funderar på en glasvägg använd er av Stolt Smide. Mvh Tim
Cesar Sierra
Cesar Sierra
2022-03-09
Verifierad
Prima service från första mötet till slutmontering. Men framför allt så levererar dem en produkt som luktar kvalitet. Hela min familj är supernöjda med glasväggen. Den blir ett lyft för hela hemmet. Jag kan varmt rekommera Stolt Smide & Design.
Lotta Bergman
Lotta Bergman
2022-02-22
Verifierad
Gediget och mäktigt. Känner mig som en drottning när jag slår upp våra dörrar i vår glasvägg. Valde modell Minimal, helt utan spröjsar, för att den passade bra i vår moderna lägenhet, men liknande fönster. Det blev mer effektfullt än jag vågat hoppas, fyra långsmala glaspartier inramade med svart stål. Kontakten med Stolt, från beställning, vi uppmätning, till montörernas snabba jobb, var enkel och smärtfri. Så nöjd med vår vägg som gör att vi kan njuta av våra två rum, kök och vardagsrum, utan att störas, men behålla lägenhetens genomgående ljus.
Anna Hoppers
Anna Hoppers
2022-02-08
Verifierad
Så oerhört nöjd med både bemötandet och slutresultatet! Rekommenderar varmt företaget ✨
Elin Sikell-Lundin
Elin Sikell-Lundin
2022-01-28
Verifierad
Supernöjda med vår vinkyl under trappen. Även superproffsiga hantverkare som kom ut innan och gjorde mätningar samt installationen. Kan varmt rekommendera!
Alexander Tennström
Alexander Tennström
2022-01-16
Verifierad
Väldigt hög kvalitet på leveransen av våra konferensrum. /a

Undrar du något? Se våra vanliga frågor.

Få offert